Såå bra

P!nk var så bra! Men för att börja från början...

Jag och lillasyster fick lifta med Vivi och Andy ner. Gick utmärkt hela vägen ner och vi fick bra parkering direkt. Gick och åt pizza, hämtade jacka ur bilen och sedan gick vi till Ullevi. Vivi och Andy hade ståplats och fick köa för att få bra platser...


Dom blev stående och titta en stund men fixade sig sedan bra platser långt fram. Hur låter vi vara osagt... De lyckades med konststycket att få platser längst framme vid scenen.

Jag och lillasyster tog en promenad ner till Liseberg och gick in där ett par timmar. Blev lite glass, Ben & Jerry, mycket gott!! Chew Chew! Vi gick från Liseberg runt 17.30 och gick tillbaka till Ullevi. Klockan 18.10 drog det första förbandet igång. Det skulle bli hela tre förband innan P!nk kom igång.
Men runt 21.30 kom hon och vilken entré!! Hon kom ut ur en låda som hängde från en lyftkran många meter över scenen. Hon bjöd på en spektakulär show som var så häftig! Den fick dessvärre inte så bra kritik men vad kan man vänta sig av experter..?? Jag njöt, lillasyster njöt och Vivi och Andy njöt. Vad mer kan man begära?!



Bild 1: Lillasyster i bilen
Bild 2: Vivi
Bild 3: Vi äter glass på Liseberg
Bild 4: Systrar
Bild 5: Scenen precis innan P!nk kommer på
Bild 6: P!nk själv
Bild 7: P!nk i en kjolvariant. Hon bytte aldrig (förrän sista numret) helt utan varierade kjol på en glitterbody.
Bild 8: Hänger och dinglar upp och ner
Bild 9: Ute och rullar på publiken i en stor boll
Bild 10: Ytterligare en kjol
Bild 11: P!nk
Bild 12: Sista numret i en lila glittrig dräkt. Ringen runt midjan sitter fast i några vajrar som tog henne ut över publiken
Bild 13: Hon snurrade och krumbuktade till tonerna av So What!

Nu blir det sängen!
Love, emmsaklemmsa



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0