Kämpigt

Det är inte lätt att vara riktigt förkyld och sliten och samtidigt försöka ta hand om en liten en som är full av energi..... Trodde han skulle sova ett par timmar på förmiddagen men icke!! 30 minuter räckte för honom... Blir en kämpig dag det här...

Love, emmsaklemmsa

Sugen

Det ringde en kille från Telia till mig igår. Han upplyste mig om att min bindningstid snart går ut och han frågade om jag var sugen på en ny telefon. Jag sa att jag var nöjd med den jag har och om det blir aktuellt så går jag till Telia och köper en ny. Men när jag hade lagt på så kände jag att det kanske vore roligt med en ny ändå... Och när jag var ute på promenad så fick jag lite mer vatten på min kvarn. Pratade med Becky och när jag gjorde det så dog batteriet, trots att det hade varit grönt när jag gick hemifrån. Så nu sitter jag och kikar lite på Tellias hemsida... En sån här kanske...


Ja, vi får se hur det blir. Mobilräkningen kommer ju att gå ner med 100 kr i månaden nu när bindningstiden går ut och det är ju inte helt fel heller.

Nu ska jag ägna mig lite åt min son och snart så ska vi gå upp och väcka pappa för lite frukost. Han är hemma från jobbet idag igen för att han är sjuk. Tråkigt för honom att vara hemma och vara dålig men jag tycker som sagt att det är lite mysigt.

Love, emmsaklemmsa

Dating in the dark

Sitter och tittar på slutet på programmet Dating in the dark. Ett mycket speciellt program måste jag säga. Men samtidigt så är det lite roligt. Hos många så är det faktiskt så att när det väl kommer till kritan så spelar utseendet väldigt stor roll.

Idag har Gorgeous varit hemma från jobbet för att han är sjuk. Han blir hemma imorgon också. Det är synd om honom eftersom han är sjuk men jag tycker samtidigt att det är lite mysigt när han är hemma. Någon att äta lunch med och så.
Imorgon så ska jag städa huset och på torsdag så ska jag eventuellt in till stan. Då är det skönt om det är städat och fint när man kommer hem.

Nu blir det lite tv innan det blir sängen.
Love, emmsaklemmsa

På plats

Nu är vår tvättmaskin på plats!! Den är underbar! Har tvättat massor. Tvättmaskinen är stor och väldigt snabb så det är en ren fröjd att tvätta nu kan jag lova.

Dock är livet inte ljuvligt på alla plan. Vår bil står nämligen på verkstad. Det är tändkassetten som måste bytas... Har ingen aning om när vi får bilen tillbaka. Så himla tråkigt! Vi är helt låsta hemma. Som tur är har Gorgoeus ett busskort så att han tar sig billigt fram och tillbaka till jobbet men det är lite tråkigt med tanke på handling och sånt. Dessutom är pelletsen slut. Naturligtvis! Men Gorgeous bror kunde nog hjälpa oss med det idag som tur är. Annars blir det kallt i huset...

Blev inte att vi gjorde det som var planerat under helgen heller. Skulle till min kusin på kalas i lördags men eftersom vi inte hade någon bil så blev det inget. Igår skulle vi ha åkt till Forshaga men hade som sagt ingen bil. Lindman - Dahl hade kunnat komma till oss men Gorgoeus har ont i halsen och är väldigt sliten så för att inte smitta Leo blev det inställt. Typiskt!! Men vi har en ny tvättmaskin iaf, det är inte dåligt så!

Love, emmsaklemmsa

Så härlig!Love, emmsaklemmsa


Besatt

Vår tvättmaskin har krånglat med oss länge nu. För att den ska gå igång så måste man knäa luckan. När man väl har gjort det så måste man stå kvar för ibland så blir det ett sorts vakuum så att det sprutar vatten ur tvättmedelsfacket. Och som om inte detta vore nog så smutsar ibland maskinen ner tvätten. Det låter konstigt men så är det. När jag berättade detta för min kusin så var hennes spontana reaktion att vår maskin måste vara besatt... Men nu har vi varit och kikat på en ny maskin! ÄNTLIGEN!!! Vi har behövt en länge men inte haft råd. Gorgeous ska och lägga handpenning på den idag och så ska vi hämta den på lördag. Det ska bli sååå skönt med en ny maskin. Gissa om jag ska tvätta i helgen?!?!

Annars så är det väldigt bra med oss. Viktor ligger just nu och sover en stund i sin vagn. Hade tänkt att gå ut och gå men satte igång en tvättmaskin och vågar inte lämna den. Får gå en sväng när den är klar. Får passa på att städa och röja lite när lilleman sover. Ska bara äta upp lunchen.

Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0