På plats

Nu är vår tvättmaskin på plats!! Den är underbar! Har tvättat massor. Tvättmaskinen är stor och väldigt snabb så det är en ren fröjd att tvätta nu kan jag lova.

Dock är livet inte ljuvligt på alla plan. Vår bil står nämligen på verkstad. Det är tändkassetten som måste bytas... Har ingen aning om när vi får bilen tillbaka. Så himla tråkigt! Vi är helt låsta hemma. Som tur är har Gorgoeus ett busskort så att han tar sig billigt fram och tillbaka till jobbet men det är lite tråkigt med tanke på handling och sånt. Dessutom är pelletsen slut. Naturligtvis! Men Gorgeous bror kunde nog hjälpa oss med det idag som tur är. Annars blir det kallt i huset...

Blev inte att vi gjorde det som var planerat under helgen heller. Skulle till min kusin på kalas i lördags men eftersom vi inte hade någon bil så blev det inget. Igår skulle vi ha åkt till Forshaga men hade som sagt ingen bil. Lindman - Dahl hade kunnat komma till oss men Gorgoeus har ont i halsen och är väldigt sliten så för att inte smitta Leo blev det inställt. Typiskt!! Men vi har en ny tvättmaskin iaf, det är inte dåligt så!

Love, emmsaklemmsa



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0