Lite panik som kryper..

Hade ju lovat mig själv att jag inte skulle gå upp något under december men det är precis vad jag har gjort!
Direkt så känner jag lite panik komma krypande... Jag har ju kämpa så! Ska jag förstöra allt nu?! Jag har ökat kilomässigt, nästan ett kilo, på 5 dagar. Men jag har stått stilla centimetermässigt, det är ju alltid något. Kan kanske försöka inbilla mig själv att det är vätska eftersom det var en dag utan dess like igår. Hade ju kalas för Viktor och sockerintaget var helt åt fanders.. Det vankas kalas igen på lördag men då med familjen. Ska försöka hålla i kosten hela veckan, unna mig lite på lördag och sedan på julafton men sedan får det banne mig vara bra!! Jag vill inte förstöra allt nu när jag kommit så långt!!!
 
Så.. Nu har jag skrivit av mig lite och allt känns genast bättre!
Huvudsaken är ju faktiskt att jag har stått stilla centimetermässigt då det är faktiskt det jag vill ändra på! Att jag tappar kilon är ju egentligen inte så jätteviktigt då det är kroppen jag vill ändra på. Kilona rasar ju av ändå på nåt sätt. Det kommer ju komma en tid då jag står mer stilla kilomässigt men ändå tappar centimeter. Hoppas jag på iaf :)

Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

det tråkiga med vikt är ju att man får kämpa såå för att gå ner men det är så lätt att gå upp igen om man äter lite för mycket sötsaker. jäkla kamp det där :)

Svar: Så är det! Försöker lära mig själv att inte stirra mig blind på vågen, det är viktigare med måttbandet! :)
emmsaklemmsa

2012-12-17 @ 08:33:20
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Becky

vill ju egentligen inte kommentara detta men jag vill inte att du ska tro att jag inte tycker du är duktig som kämpar så med dina mål. Det tycker jag! :) Även om jag tycker du är jättefin som du är redan nu! :)
Jag hoppas bara att det inte går för långt och att allt ska handla om träning och kost framöver.
Ett kilo hit eller dit kan det ju skilja från dag till dag så som du skriver, försök att inte stirra dig blind på vågen, ( Svårare än vad man kan tro jag veeet ;) )
Men jag hoppas du kan slappna av såhär i kalastider och jultider och äta det du vill och när du vill utan att känna dåligt samvete..
Stora kramar!! Becky

Svar: Nu i kalas- och jultider så har jag verkligen struntat i allt!! Har gått upp lite i vikt men stått stilla i centimeter så det känns bra. Kommer ta en detox i januari, jag och Peter kommer att hjälpas åt då han också vill det. :) Kram på dig min vän!
emmsaklemmsa

2012-12-21 @ 17:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0