Morgonpromenad



Blev en morgonpromenad ner till dagis för att lämna Viktor. Hade massor med kläder och värme över brösten för vill inte vara med om det som hände häromdagen igen.... Viktor ÄLSKAR sin förskola förresten. Han har knappt tid att säga hej då. Men tycker att det är skönt, då vet jag att han har det bra under dagen!

Oskar ligger och sover i vagnen men måste väcka honom för att amma snart. Tycker det känns konstigt.. Viktor skötte det där med maten på egen hand.. Men men, jag vill ju att han ska gå upp i vikt så då får det vara såhär ett tag. Men nu de senaste två nätterna så har han faktiskt vaknat en gång/natt för att äta. Det känns bra. Ska bli spännande att se vad vågen visar idag!

När jag har ammat så ska jag pyssla lite med hemmet, om lillskrutt tillåter. Tvätta, diska, ett varv med dammsugaren... Ni vet, allt sånt man inte hinner göra innan man ska iväg till dagis :)
I eftermiddag får vi besök av två av mina systrar och en respektive. Den ena systern är gravid och jag har inte träffat henne på ett tag så det ska bli superkul!! Note to self: Skicka med henne blöjor!

Ha en bra dag hörrni!! Kram på er!!
Maria - mamma till Liam ☆
2012-01-20 @ 11:15:29
URL: http://fashionstars.blogg.se/

vad härligt att han trivs så bra på förskolan, sånt är så viktigt :)

elin (den gravida systern)
2012-01-20 @ 11:15:36

hahaha,jag ska åxå försöka komma ihåg dom. Ska bli kul att äntligen få se skrutten och träffa er!!

Va längesen nu!

Emma - Med bebis i magen ♥
2012-01-20 @ 12:19:14
URL: http://emmaskoog.webblogg.se/

Vilken mysig blogg :) Jättefina bilder i headern!

AnnaMalin
2012-01-20 @ 16:55:02
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/

Skönt att knuten försvann efter en natts sömn. Hade också stockning vid ett par tillfällen, det är mindre kul, men det vände ganska snabbt för mig också efter varm dusch, massage och en vetekudde på bröstet. Hoppas du slipper mer av det.



Hoppas ni har en fin dag! :-) KRAM

Johanna
2012-01-20 @ 17:02:33
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Vad bra att killen har det bra på dagis! Är ju värre om de inte vill gå dit och alltid vill följa med hem med god vilja. Så det är ju bra om man känner att de trivs och har det bra. :-)



Jag har faktiskt inte varit ute idag men kurerar mig i förhoppning om att kunna dra ut på lite shopping imorgon. Hoppas på det! ;-)

ENDENISE
2012-01-20 @ 19:14:07
URL: http://endenise.se

Skönt att storebror älskar förskolan ,det gör Wilgot med. Han behöver det verkligen nu när lillasyster är här :) ur många timmar går V?



sv: Ja tyvärr är det så, tyvärr. Jag önskar att alla kunde vara nöjda, tänk vilket "go" det hade vart :)

Fröken M
2012-01-20 @ 20:51:27
URL: http://frokenmela.se

Va skönt att han trivs på förskolan ! Här är det samma sak - viggo rusar in till de andra barnen när vi kommer på morgonen, ooch trivs verkligen som fisken i vattnet :)

Ha en riktigt mysig kväll med dina killar !! kramar

Malin - Mamma till Alice & Lowe
2012-01-20 @ 22:34:39
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Jätte härlig blogg! :) såå otroligt fina bilder i headern!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0