True blood

Jag och Gorgeous bestämde oss för någon vecka sedan att börja titta på True blood.
Huur i hela friden har vi kunnat missa en sån bra serie?!?! Tokigt!!!

Maria - mamma till Liam ☆
2012-03-07 @ 21:45:32
URL: http://fashionstars.blogg.se/

serien blir bara bättre och bättre också :)

Denise 22 - mamma till Kevin 6
2012-03-07 @ 22:25:04
URL: http://familyportrait.blogg.se/

Jag känner mig också efter på den biten då jag inte sett ett avsnitt av den serien än :p

Johanna
2012-03-08 @ 07:35:57
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Jag är ALLTID typ flera år sen med att börja följa med på serier. Upptäckte Desperate Housewives för kanske 1 år sedan och har sedan dess plöjt igenom allt. Haha! Liksom 4-5 år senare än alla andra. ;-)



Undrar bara på skoj var i Karlstad du bor? Har på något vis fått för mig att du bor kring Grums? Vi stannar alltid där och äter. ;-) Karlstad ligger 9 mil från gränsen och vi bor ca 3 mil från gränsen. Hade varit aktuellt att åka till Karlstad om inte vägen såg ut som den gör men kanske tar de tag i E18 snart då den inte är speciellt kul att köra varken i Norge eller Sverige.

Johanna
2012-03-08 @ 07:50:49
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Nejdu den vägen åker man inte om man inte måste. ;-) Fast vägen gränsen-Karlstad är bättre än från gränsen till Oslo som man kör vidare på med E18 mot "vårt" håll. Usch! Norge och vägar alltså.. ;-)



Ska inte låta bitter men man kan ju undra vart alla pengar går åt då vägarna är 10x sämre än i Sverige och då de ej har råd att erbjuda föräldrakurs ELLER besök på födelseavdelningen till sin befolkning (med tanke på hur mycket pengar landet har). I just don't get it.. Börjar nästan överväga att flytta precis intill gränsen fast på svenska sidan. ;-)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0