Mycket vill ha mer!

Inatt har vi sovit!!! Helt otroligt!!
Oskar somnade som vanligt strax efter 19. Han vaknade strax efter 22 och var tokledsen. Aj då!! Men han var väldigt varm och bara han lugnade sig lite och inte hade täcket så högt upp så somnade han gott. Vaknade vid 01.40 för mat. Efter det och två (!!) bajsblöjor senare somnade han om kl 02.20. Sedan sov han till kl 05.45. Då gick han och jag upp och la oss på soffan ett tag och slumrade.
Hur skönt som helst! Rentav lite lyxigt. Men, mycket vill ha mer och jag var tröttare imorse när jag gick upp än vad jag varit de dagarna som det har varit tuffa nätter. Hur kommer det sig? Vad i hela friden är det för logik?

Men, det var hur som helst skönt att sova på natten och inte hålla på och bråka med en ledsen Oskar. Sömn är att föredra.
I eftermiddag så ska Viktor åka till mormor och moster Frida och sova där till imorgon. Han älskar att vara där så det ska bli kul för han. Mamma sa att de nog ska gå till skogen imorgon. Det blir toppen, Viktor älskar skogen, mormor och moster Frida så det kan inte bli annat än en höjdardag! :)


Bilder på mormor, moster Frida och Viktor.
Maria - mamma till Liam ☆
2012-05-16 @ 11:53:22
URL: http://fashionstars.blogg.se/

skönt med mer sömn! men låter ändå som ganska tuff natt så förstår att du är trött

Glamourwannabe - vinn gröt & välling från Semper!
2012-05-16 @ 13:03:11
URL: http://hannadidrikson.blogg.se/

Visst är det märkligt! Om man för en gång skull får sova lite mer känner man sig 100 gånger tröttare än annars. Det är som om kroppen bara vill ha mer!



Om du är sugen på att vinna en massa gröt och välling från Semper får du gärna titta in hos mig och vara med i utlottningen!



http://hannadidrikson.blogg.se/2012/may/vinn-valling-och-grot-fran-semper.html



Hoppas du får en fin onsdag!



Om du är sugen på att vinna en massa gröt och välling från Semper får du gärna titta in hos mig och vara med i utlottningen!



http://hannadidrikson.blogg.se/2012/may/vinn-valling-och-grot-fran-semper.html



Hoppas du får en fin onsdag!

Maria T
2012-05-16 @ 19:33:24
URL: http://oliverspock.blogg.se/

Härligt att nätterna börjar komma i ordning igen..

Melanie
2012-05-17 @ 06:24:59
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

åh va skönt, håller tummarna för fler sådana nätter! Leo brukar somna vid 22 och sen sova fram till 2-3 tiden, äta en gång och sen somna om. så nätterna är bra för hans del, däremot är han ju vaken i stort sett hela dagarna istället så ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0