Att föda - Gudrun Abascal

Vad händer egentligen i min kropp när jag föder? Vilka känslor kan upplevelsen av en förlossning väcka? Hur hanterar jag denna enastående erfarenhet som en förlossning är? Att föda är en vägledning som personligt och informativt berättar om hur en förlossning går till och hur man på bästa sätt förbereder sig. Här läser man också om mera komplicerade förlossningar och kvinnans upplevelser av dessa. Boken innehåller också många personliga förlossningsberättelser, en genomgång av hur man läser en förlossningsjournal och instruktiva teckningar av kosntnären Anna Höglund.

Den här boken läste jag när jag gick med Viktor också. Den innehåller det mesta, är rak på sak och lindar inte in allt i en massa bomull. Det är mycket text och information men jag tycker inte att den är tung eller jobbig på något sätt.
Jag är lite sugen på att läsa hennes andra bok som handlar om att möta förlossningssmärta. Den tror jag är ett bra komplement till den här boken nämligen. Att föda tar inte upp hur du ska hantera smärtan utan den är en ren faktabok om hur en "normal" förlossning går till och den tar även upp en del avvikelser som kan ske och hur personalen då går tillväga.

Den här boken kan jag starkt rekommendera om du ska bli mamma, speciellt för första gången. Just mitt exemplar ska lånas ut till min lillasyster som ska bli mamma för första gången i mars!!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0