Fredag

Nu har vi spenderat nastan en vecka har nere. Idag har vi tagi lite paus fran solen. Vi packar eftersom vi ska vidare imorgon och sitter lite vid internet och sant.

Jag kan bara saga att vi har edt underbart har nere. De senaste dagarna har det varit valdigt fuktig och klibbig luft men hoppas pa att det kanske blir aska ikvall sa att det laddar ur lite.

Men vad har vi gjort har nere... Vi har badat och solat en hl del naturligtvis. Jag och Gorgeous tog en tur pa stan en av dagarna. Vi har vari pa ett fort och akvarium, sett en dansshow och atit massor av god mat. Eftersom vi har kok sa har vi gjort en del mat inne men har aven blivit att i har atit ute. Mycket trevligt.

Hoppas ni har det bra darhemma!!
Love, emmsaklemmsa

24 timmar

Har varit här nere nu i ca 24 timmar. Jag trivs som busen. Det var lite missförstünd angaende rummet men nu är det frid och fröjd.

Dagen idag har vi varit vid poolen, badat och solat. Tagit det allmänt lugnt. Pa eftermiddagen akte vi in till Pula för att se om vi kunde hitta en mataffär. Hittade ingen men fick en trevlig eftermidag pa stan.

Har nu duschat och väntar pa att min tok till sambo ska idrotta klart tillsamans med sin bror! Sedan vankas det mat!

Ha det bra sa far vi se när jag skriver nästa gang!

Love, emmsaklemmsa

Kroatien!

Imorgon åker vi. Kommer antagligen inte vara så aktiv på bloggen under de kommande två veckorna men får jag möjlighet så slänger jag in ett hej!

Love, emmsaklemmsa
RSS 2.0