Sjuk..

Jag trodde att jag skulle klara mig den här gången men igår så kom den igen... Magsjukan. Nu har både jag och min ängel haft det tre gånger var den här vintern. Nu tycker jag att vi är klara med det!!!

Rummet vi målade blev bra, det är smådetaljer kvar men det stora är klart och på torsdag får nog min ängel flytta in där.... Nu ska jag måla två konsoler som vi sla sätta upp i eftermiddag.

Love, emmsaklemmsa

Bra dag

Trots att min ängel var dålig under natten så blev det en bra dag. Han höll igång inatt men det blev väldigt bra dag. Han åt bra hela dagen och sov nästan 2,5 timmar. Han har varit på bra humör och på eftermiddagen var vi ute och åkte pulka, gungade och promenerade lite. Det gjorde gott i min lilla kille tror jag! Får se vad morgondagen har att bjuda på. Jag ska försöka städa lite iaf....

Love, emmsaklemmsa

Sjuk...

Ja... Då var min ängel sjuk...igen... I magsjuka....igen......
Nere i köket och kokar nappar nu. Dom var fylla i spyor och det känns trevligast och koka dom lite innan Viktor får dom tillbaka...

Lång dag

Idag väntar en lååång dag på jobbet. Börjar 8.30 och jobbar fram till 16.30. Sedan så har vi kvällsmöte efter det. Får se när jag är hemma. Men har förberett mig på att jag inte får se min ängel mer idag, bara nu på morgonen innan vi ska till förskolan och jobbet.

Hoppas ni får en bra dag!!
Love, emmsaklemmsa

Barnrum

Posted by Emma Fri, February 18, 2011 20:29:41
Min ängel har fortfarande sin säng inne hos mig och Gorgoeus... Det är dags för honom att flytta in i eget rum men vi har bestämt att vi ska göra iordning först innan han får flytta över.
Jag har, som vanligt, tänkt en massa hur vi skulle kunna göra. Tanken som jag har fastnat för mest är såhär.... En mjuk, fin grön färg på väggar. Ett ljusblått tak med moln på. Ska försöka hitta wallies som jag tycker passar och sätta upp så att det blir en himmel. En lampa som påminner om en sol. Sedan så ska jag försöka hitta andra wallies som vi tycker passar. Har hittat lite fina träd, djur och lite sånt. Det finns också med Star Wars. Vet inte om jag vågar visa Gorgeous för då är det ju helt klart vad vi ska ha... Hihi...
 
Sådana här moln fast uppe i taket istället. Molnen kommer från www.barnlycka.se.
 
Trädet och Yoda kommer från www.babyfrog.se.
 
Solen kommer från www.ikea.se.
 
Det finns så himla mycket fina saker, hur ska man kunna välja...?? Har ni några tips och idéer??

Hjärta

Jag följde mitt hjärta och min magkänsla. Frågan är nu om jag har gjort rätt... Det kommer jag aldrig att få veta. Ibland skulle det vara bra att kunna få se ca 6 månader in i framtiden för att se hur livet kommer att vara när man ska välja mellan två, i det här fallet, goda ting... Ja ja, nu är det gjort iaf....

Love, emmsaklemmsa

Ont i örat

Min ängel hade feber fram och tillbaka under hela helgen... Måndagen så var Gorgoeus hemma som vanligt och då hade min ängel feber. Vi beslutade att jag skulle vara hemma på tisdag. Viktor vaknade med feber på tisdagen också och vi fick en tid hos läkaren.
Det visade sig att han hade öroninflammation... Men han hade inte klagat på öronen så skulle tro att vi upptäckte det innan det blev så ont.
Vi fick iallafall penicillin och det ska han ta nu fram tills på söndag. så det har blivit en vecka hemma för min ängel... Men nu är han feberfri och det verkar som att hans aptit har kommit tillbaka. Om han bara kunde börja sova bra på nätterna igen så är det som det var förut...
Det har varit otroligt hackig sömn de senaste nätterna. Vet inte vad det beror på, han är väl orolig i kroppen av medicinen kanske... Har vaknat ca två gånger i timmen de senaste två nätterna så nu vet jag hur det är att vara småbarnsförälder...
Inatt blir det en natt i gästrummet eftersom jag ska jobba imorgon och Gorgeous ska vara hemma...

Ska försöka skriva lite mer imorgon...
Love, emmsaklemmsa

Sjukling igen

Min ängel är sjuk igen. Den här gången är det feber.. Blir VAB för första gången imorgon...
 

Melodifestival

Skapad av Emma lör, februari 05, 2011 20:27:05
Sitter just nu och väntar på besök som har mat med sig... Jag är så hungrig och sugen på köpmat. Det blir skinksallad idag! Mumma!!!

Idag har varit en städdag. Sov hemma hos mamma inatt och åkte hem imorse. Gorgeous har jobbat inatt så han fick lägga sig och sova när vi kom hem.
Appråpå att jag har varit hos mamma. Min ängel älskar sin mormor. Han tycker att hon är helfestlig och när hon kommer in i rummet där han är så ska han fram till henne. Det är så mysigt att se.

Imorgon så ska jag och min ängel åka buss till stan. Ska till Vivi (oj, måste messa och säga att vi kommer) och sedan eventuellt titta på lillasyster som ska spela innebandy. Får se när hon ska spela och när vi är klara hos Vivi.

Love, emmsaklemmsa

Hjärta eller huvud?

Hur ska man göra? Följa hjärta eller huvud?? Det är inte aktuellt precis nu men det är mycket tankar som snurrar....

Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0