Ger sig inte...

Är idag i v 10+1. Och det ger sig inte, illamående och extrem trötthet.... Får se hur länge det håller på.... Nu blir det jobbet.

Love, emmsaklemmsa

Favvis

Min ängels favvis just nu!
 

v. 8+5

Jag känner mig så stor och eländig. Jag har fått en ny förkylning, har varit hemma måndag och tisdag och kommer även vara hemma imorgon. Jag är helt slut! Illamåendet tar kol på mig!!!! Jag mår illa hela, hela tiden! Gah, längtar till v. 12!


Magen ikväll. Har inte växt så mycket det senaste så jag hoppas att det stannat av lite.

Jag har så dåligt samvete vissa dagar. Jag känner det som att jag inte räcker till. Jag sliter så mycket med magen just nu och det blir inte mycket ork över till annat.
Jag är glad över att jag har en underbar sambo som förstår och stöttar, men jag vill räcka till. Jag vill ha energi över att vara den mamma till min ängel som jag var innan magen kom. Jag hoppas och håller tummarna för att det här snart kommer att gå över!

Love, emmsaklemmsa

Hotell Savoy

Inatt har jag och Gorgeous sovit på Hotell Savoy i Karlstad.
Vi lämnade vår ängel hos min mamma igår strax efter lunch och begav oss till stan. Vi fick tillgång till rummet lite tidigare än vanligt och det var väldigt skönt. Vi lade oss och vilade en stund innan vi duschade och gick ner en sväng på stan. Strosade ner till SF och köpte biobiljetter. Stannade till på Hemköp och köpte lite chips till efter bion. Tillbaka till hotellet och lämnade allt det goda där. Vi gick ner tillbaka direkt och satte oss på en bänk i solen och väntade på klockan.
Vi gick på 18-bion, Thor. Den var mycket bättre än vad vi båda trodde!!
Väl tillbaka på hotellet så tog vi med oss mat upp och åt på rummet. Såg på festivalen men orkade inte se klart alla bidrag eftersom vi somnade..

Idag tog vi en lugn morgon, god frukost och sedan slappade vi lite innan vi checkade ut. Strosade på stan, köpte dagiskläder till vår ängel och fikade innan vi åkte hem till mamma.

Det har varit ett underbart dygn med mycket vila.
Jag kan verkligen rekommendera hotell Savoy i Karlstad. Otroligt trevlig och tillmötesgående personal och fantastisk god mat!!!

Tappat rösten

Jag har tappat rösten! Inte allt men nästan. Är sträv och torr i halsen så fort jag pratar och det gör ont som busen. Inte kul!!
Speciellt inte nu när vi ska bo på hotell i helgen. Kul att gå på middag och inte kunna prata med varandra..... Ja, ja, det löser sig nog. :)

Nyvaken

Jag är helt nästan nyvaken och har precis vägt och mätt mig. Får se om jag lägger ut siffrorna i eftermiddag/kväll när jag kommer hem.
Ska snart slänga på lite smink och ta fram smörgås till min ängel. Han ligger kvar och sover fortfarande.

Får se hur den här dagen blir. Har sovit oroligt och vaknade med halsont och slemmig hals. Får se hur det utvecklar sig under dagen. Har ju det vanliga illamåendet och tröttheten också, behöver inget extra ovanpå det känner jag......

Städat!?

Nu ska ni få höra! Och håll i hatten för det är inte ofta jag säger/skriver det här.....

JAG ORKAR INTE STÄDA!!!!!!!!

Jag är helt slut på dagarna, mår illa och vill bara göra det som jag verkligen måste. Jag får mycket hjälp av min underbara sambo med städningen naturligtvis, men jag har ingen lust. Jag vill lägga min energi på annat. Detta har resulterat i att vi de senaste veckorna har städat varannan vecka den senaste tiden. Och vet ni vad?? Jag bryr mig inte!!

v. 7+4

Jag har inte varit så aktiv den senaste tiden. Anledningen till det att det som tagit upp mycket energi har varit något som vi inte har pratat om så mycket. Men nu är det ute och det går heller inte att dölja längre (eller vad säger ni som sett mig??). När personalen på ICA frågar om vi ska ha en till så är det lika bra att erkänna.......

Vi ska få en bebis till! Eller ja, få, det är ju en del jobb men iaf... Det är än så länge beräknat till 22 december (jag vet!!). Var på ultraljud i fredags och allt ser bra ut så långt. Idag är vi i v 8 (7+4).

Allt känns bra. Bara det att jag är STOR redan, mår illa HELA dagarna och är sjukt trött. Men jag hoppas på att illamående och trötthet ska gå över om några veckor. Jag har nu lärt mig att hantera mitt humör lite bättre så jag går inte runt som ett lättirriterat åskmoln längre och det är skönt. Både för mig och min omgivning....

Här kommer en bild på magen. Det är en kvällsmage som jag tog med datorn för någon minut sen. Alltså v. 7+4.Nu blir det strykbrädan en stund innan jag måste äta (igen) för att hålla illamåendet i schack! Ha en bra kväll hörrni!!

Love, emmsaklemmsa

Tidigt uppe

Min ängel är tidigt uppe. Längtar efter den tiden när det är lite intressant med tv och film. Att man kan mysa ner sig i soffan och titta på tv en stund på morgonen så att man hinner vakna lite....

Idag ska vi till våra underbara vänner i Forshaga och grilla. Ska bli mycket trevligt!!

Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0