Lite rädd...

Vad har jag gett mig in på egentligen....??? Är lite rädd om jag ska vara ärlig... Men nu är dom inhandlade iaf..... Löparskorna.... Inhandlade på Stadium på Bergvik. Fick jättebra hjälp av en kille där.. Men vi får se, invigs imorgon förhoppningsvis. Får se om jag överlever....


Love, emmsaklemmsa

Bra låt


Bruce Springsteen - Sad eyes

Love, emmsaklemmsa

Morgonens vill ha..


En underbar byrå från Ikea (naturligtvis) till sovrummet. Leo har en sådan i sitt rum och den är så himla fin!! Skulle gärna vilja ha en sån jag med... Men det är mycket man vill ha, som en byrå till hallen och det är viktigare.. Men men, får lägga på ett kol och vinna på Lotto.. Men jag spelar aldrig. Triss kanske.. Håll tummarna för mig i vilket fall!

Love, emmsaklemmsa

Olyckligt

Igår var jag till Bergvik en sväng innan jag åkte till Fia. Naturligtvis hade jag Viktor med mig. Han sitter numer i sittvagn och det gör att grejer mycket lättare försvinner ut över kanten och ner på backen. Detta fick jag erfara igår... Viktor har en anka som spelar musik som han älskar!! När jag kom ut till bilen efter en snabbis på Bergvik så saknas ankan!! In tillbaka och leta men den var borta.. Som tur var fanns det ankor kvar på Barnens hus där den var inhandlad så det blev till att köpa en ny...

Love, emmsaklemmsa

Tidigt

Sitter vid bordet och håller Gorgeous sällskap. Viktor har varit vaken sedan 6.00 och han vill nog sova frukost snart skulle jag tro...
Idag blir det en sväng till stan och min vän Fia!!


Han ser lite trött ut min kille...

Love, emmsaklemmsa

Räkningar

Gorgeous är uppe med Viktor och försöker få honom att somna. Han har inte varit på något bra humör lillkillen idag. För första gången i sitt korta liv så vägrade han att äta... Fick i honom lite iaf men så åt han bra till mellis och kvällsmat och det var skönt. Men han har inte varit på något bra humör.

Ska nu göra räkningar men jag hoppas att pengarna räcker till ett par löparskor. Måste försöka komma i form och det där med att komma iväg till gym eller organiserad träning är just nu avlägset så måste göra lite försök själv känner jag..
Någon som har tips på några skor förresten??

Love, emmsaklemmsa

Vill ha!

Den här skulle vara såå fin i hallen under spegeln. Är lite trött på skänken, och skulle vilja ha lite mer praktik förvaring i hallen till träningsväskor, filtar, sjalar osv.. Men Gorgeous gillar skänken så vill jag ha den här får jag nog spara till den själv skulle jag tro..

Den blir min för 1995:-

Love, emmsaklemmsa

Lyckligast i världen!

Jag är otroligt lyckligt lottad. Har en underbar familj som jag älskar mer än något annat!


Jag med min familj. Katterna är inte med dock...

Love, emmsaklemmsa

Såå bra

P!nk var så bra! Men för att börja från början...

Jag och lillasyster fick lifta med Vivi och Andy ner. Gick utmärkt hela vägen ner och vi fick bra parkering direkt. Gick och åt pizza, hämtade jacka ur bilen och sedan gick vi till Ullevi. Vivi och Andy hade ståplats och fick köa för att få bra platser...


Dom blev stående och titta en stund men fixade sig sedan bra platser långt fram. Hur låter vi vara osagt... De lyckades med konststycket att få platser längst framme vid scenen.

Jag och lillasyster tog en promenad ner till Liseberg och gick in där ett par timmar. Blev lite glass, Ben & Jerry, mycket gott!! Chew Chew! Vi gick från Liseberg runt 17.30 och gick tillbaka till Ullevi. Klockan 18.10 drog det första förbandet igång. Det skulle bli hela tre förband innan P!nk kom igång.
Men runt 21.30 kom hon och vilken entré!! Hon kom ut ur en låda som hängde från en lyftkran många meter över scenen. Hon bjöd på en spektakulär show som var så häftig! Den fick dessvärre inte så bra kritik men vad kan man vänta sig av experter..?? Jag njöt, lillasyster njöt och Vivi och Andy njöt. Vad mer kan man begära?!Bild 1: Lillasyster i bilen
Bild 2: Vivi
Bild 3: Vi äter glass på Liseberg
Bild 4: Systrar
Bild 5: Scenen precis innan P!nk kommer på
Bild 6: P!nk själv
Bild 7: P!nk i en kjolvariant. Hon bytte aldrig (förrän sista numret) helt utan varierade kjol på en glitterbody.
Bild 8: Hänger och dinglar upp och ner
Bild 9: Ute och rullar på publiken i en stor boll
Bild 10: Ytterligare en kjol
Bild 11: P!nk
Bild 12: Sista numret i en lila glittrig dräkt. Ringen runt midjan sitter fast i några vajrar som tog henne ut över publiken
Bild 13: Hon snurrade och krumbuktade till tonerna av So What!

Nu blir det sängen!
Love, emmsaklemmsa

Smäller!

Idag smäller det!!


Hörs imorgon!
Love, emmsaklemmsa

Gnäll

Det har varit tuffa dagar för lille Viktor. Sedan vi kom hem från Danmark så har det varit mycket gnäll, dålig i magen och sovit oroligt. I måndags bröt den fram lite, den första tanden! Och det är ytterligare en i släptåg. Stackars liten... Vet ju hur ont det gör när visdomständerna rör på sig. Om det gör lika ont på min älskling så förstår jag om han är gnällig..

Mammas älskling...

Idag blir det dock en liten sväng till min pappa i stan, hämta upp Gorgeous när han slutar jobbet, handla lite och sedan hem. Hoppas att han orkar lille mannen!

Love, emmsaklemmsa

Danmark dag 2 (långt inlägg)

Vi hade ställt klockan på 7.00 då vi skulle ses runt 8.30 för frukost. Det var otroligt varmt i rummet, ändå var vi välsignade med fläkt. Familjen Lindman Dahl var dessvärre utan..
Vi duschade både oss själva och Viktor eftersom det hade varit så himla varmt, ammade och började packa inför dagen och sedan iväg ner till frukosten. Men stället hade inga barnstolar. Katastrof!! Leo hade en sack n seat med sig så för honom gick det bra men vi fick ha Viktor i knät och äta i omgångar. Ingen ac hade de heller så vi var lika blöta när vi lämnade frukosten som vi var när vi kom ut ur duschen... Vi gick tillbaka upp till rummen för att hämta mat och sådant till barnen för en dag på stan. Jag och Becky stod med vagnarna ute i korridoren när vi kikar in i ett rum som stod öppet. Det var tomt, städerskan hade precis varit där och var antagligen iväg för att hämta något. Men där inne stod det en FLÄKT. Efter lite prat smet Becky in i rummet, tog fläkten och småsprang iväg till deras rum med den. Busigt värre!

Vi påbörjade en gemensam promenad där jag, Becky och de små grabbarna vek av till Fisketorvet, ett köpcentrum, medans de stora grabbarna drog vidare till Carlsberg bryggeri. Blev en del shopping, en del kläder till barnen men även lite till mig själv. När Peter och Magnus kom tillbaka så tog vi en mycket sen lunch och sedan fick killarna kolla runt lite dom också. Blev lite kläder till min Gorgeous också.

När vi var färdiga med shoppingen så gick vi till Tivoli. Vi kikade runt lite, Leo fick sträcka på benen, vi åt lite glass och hade det allmänt mysigt. De stora grabbarna åkte berg och dalbana medans jag gav Viktor gröt. Hade inte så stor lust att åka några värstingar... När de kom tillbaka åkte jag och Becky karusell med de små grabbarna. Mycket mysigt. Fick med turen på film också.
Barnen blev trötta och även vi så vi beslutade oss för att gå på utsidan för att försöka få något att äta. Viktor somnade redan inne på Tivoli och Leo somnade när vi promenerade för att hitta ett lämpligt bord. Det var inte det lättaste! Men till slut hittade vi ett tomt bord och vi kastade oss över det. Vid det här laget hade Viktor vaknat och vi gjorde tappra försök att få honom att somna om.. Lönlöst! Det slutade iaf med att vi bytte restaurang då menyn var så liten på första stället. Vi hoppade förbi ett litet staket och satte oss på ett stekhus som låg precis bredvid istället. Vi fick mycket god mat och en trevlig kväll.

Väl tillbaka på hotellet så kom Becky och Magnus med in till oss en sväng eftersom Leo sov i vagnen och våran lille parvel var vaken. Men vi var alla trötta och blev inte långvariga.Bild 1: Ligger i sängen innan vi ska ner till frukosten
Bild 2: Becky och Leo på Fisketorvet
Bild 3: Jag och Viktor
Bild 4: Jag och Becky med våra små grabbar
Bild 5: Trötta killar och Becky
Bild 6: En mycket sen snabblunch
Bild 7: Pappor med sina söner inne på Tivoli
Bild 8: Leo fick en våffla han
Bild 9: Viktor åker karusell för första gången
Bild 10: En bild med våra medresenärer
Bild 11: Hela gänget på Tivoli!
Bild 12: Busfröt Leo ska sova
Bild 13: Jag vid restaurangen
Bild 14: Becky
Bild 15: En liten Viktor!


Love, emmsaklemmsa

Sökes!

Jag eftersöker avdankade mobiler! Min son älskar att leka med telefoner och han hade en som inte vi använde längre. Men vi har bytt till sittvagn nu och då misstänker jag att den har blivit urkastad ur vagnen. Jag vänder mig nu till er och frågar om ni har några som man skulle kunna få tigga till sig! Jag vet en liten kille på 7 månader som skulle bli så himla glad!

Love, emmsaklemmsa

Kortspel

Vi bestämde oss för att ta en kväll utan tv ikväll. Vi sitter i köket med vin, bärbar dator med spotify och en kortlek. Jag dricker alkoholfritt naturligtvis!


Ha en bra kväll!
Love, emmsaklemmsa

Danmark dag 1 (långt inlägg)

Vår semester började i torsdags när vi skulle bila ner till Köpenhamn. Var lite nervös över hur lilleman skulle klara en sån resa. Det längsta han åkt innan var till Forshaga.. Det skulle visa sig att min oro var obefogad.
Vi hade satsat på att åka från Slottsbron vid 6.30 vilket i verkliga livet blev 7.45. Vi startade resan med lite prat och kaffe i köket först. Viktor som varit vaken sedan 5.00 var så trött och han somnade innan vi hunnit ner till stora vägen ca 4 minuter från huset.
Första stoppet blev på McDonalds i Uddevalla. Barnen åt gröt, banan och majskrokar medan de vuxna åt frukost. Jag hade inga problem att beställa frukost till mig och Peter men Magnus kom ca 90 sekunder efter mig och fick beskedet att frukosten var slut. Fru Lindman Dahl tog några bestämda steg till kassan och kom tillbaka med lite "rester" till sig och sin man!

Vi fortsatte vår resa neråt landet och nästa stopp var på en rastplats strax utanför Halmstad. Det var meningen att Fia och Tomas skulle komma och möta oss i Halmstad men de fick förhinder. Det får bli en annan gång. Vi hade stannat vid en stor rastplats och om man gick under en tunnel så kom man till ett gatukök. Här åt vi vår lunch och även barnen fick sin mat här.
Och sedan bar det av igen.. Nästa stopp var ett kort stopp vid bron och sedan så var det raka spåret till hotellet. Eller ja, det var lite kringelkrok och ingen gps hade vi. Men Becky fungerade utmärkt som karta och till slut så var vi framme! När vi hade kört över bron och var på väg till hotellet så var Viktor lite gnällig men han blev nöjd när jag plockade fram lite fruktpuré.

När vi kom fram till hotellet så fick karlarna springa upp och ner för att hämta alla väskor och attiraljer som man behöver för att klara 4 dagar med barn i Danmark. (Säg inget om jämställdhet tack!) När vi hade ordnat oss lite i våra rum så var det dags att ge sig ut på stan. Laddade med matburkar, varmvatten och grötpulver så styrde vi ut vagnarna mot Köpenhamns äventyr. Vi landade på en italiensk resturang. Den var så italiensk att ingen i personalen kunde varken danska eller svenska utan det var engelska som gällde och kanske lika bra det. Vi fick mycket god mat och efter lite prat och godishandlande begav vi oss tillbaka till hotellet. Vi landade hos familjen Lindman Dahl en stund innan det var dags att krypa till kojs.

En mycket trevlig första dag och den gick mycket bättre än jag trodde att den skulle göra! Mycket skönt, gav lite mersmak.Bild 1: Klockan är 5.40. Viktor sitter i sin stol i köket
Bild 2: Far och son
Bild 3: Mor och son
Bild 4: Somnade ganska omgående i bilen
Bild 5: Allihopa (utom Peter som tar bilden) på McDonalds
Bild 6: Peter och Viktor på McDonalds
Bild 7: Becky och Peter på rastplatsen utanför Halmstad
Bild 8: Familjen Lindman Dahl
Bild 9: Familjen Lindman Dahl igen
Bild 10: Magnus och Leo
Bild 11: Bron!

Kommer mer om de andra dagarna imorgon kanske... Håll till godo!
Love, emmsaklemmsa

Hemma igen

Nu är vi hemma igen! Det har varit en underbar och trevlig semester. Så skönt att komma bort lite.
Det har varit tokigt fint väder och varmt hela tiden.
Men jag har en del att göra idag och imorgon. Det tar lite tid att komma ikapp när man har varit borta men återkommer så fort jag kan med bilder!!

Love, emmsaklemmsa

..

Har inte uppdaterat så mycket den senaste tiden. Har haft bättre saker för mig...

Imorgon åker hela familjen och familjen Lindman Dahl till Köpenhamn och kommer hem på söndag. Osäkert om jag skriver på söndag, blir nog någon gång i början på nästa vecka!

Ha det så bra här hemma.
Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0