Badhuset

Det har varit en ganska så lugn vecka. Gorgeous kom äntligen hem sent på måndagskvällen! Underbart att ha honom hemma igen kan jag lova! På tisdagen så åkte jag och Viktor in til honom på jobbet. Vi åt lunch tillsammans och sedan så flexade han ut och påbörjade sin ledighet som sträcker sig till måndag morgon då han åker ner till Malmö.

Vi har umgåtts så mycket vi kan naturligtvis men också varit runt och hälsat på lite folk och idag var vi till badhuset här i Grums. Det var inte renodlat babysim men bassängen var extra varm så vi passade på när Gorgeous kunde vara med.

Viktor har blivit riktigt stor nu också. Han sover inte mellan mamma och pappa längre utan sover i sin egna säng. Tror dock att det är föräldrarna i det här sammanhanget som tycker att det är lite jobbigt. Men Viktor sover bra och det är huvudsaken. 

Nej, nu ska jag slappa i soffan en stund innan Gorgeous kommer hem. Då blir det kvällsmat och sedan så blir det nog sängen. Hade en busig liten kille som ville vakna kl 5.15 imorse. Vi somnade om en timme senare och sov i två timmar men det blir lite sönderhackat. Men som min mamma säger: Han sover hela nätterna, du vet att du inte kan få allt!


Bjuder på en bild på en glad Viktor. Vi hälsar på Elena och Nisse. Viktor skrattar åt deras lilla valp Iza som leker på golvet

Love, emmsaklemmsa

Iza

Idag har varit en mycket bra dag. Fick lite sovmorgon imorse, gick upp halv sju och sedan så sov vi igen ca 90 minuter på soffan. Mycket mysigt tycker mamma! Efter att vi sovit så duschade jag och så gav vi oss iväg till Ikea för att inhandla en barnstol till Viktor och sedan åkte vi till Viktors gudmor Elena. Hon och hennes sambo har nämligen skaffat hund. En undertbart söt liten Iza. Hoppas på att hon och Viktor ska kunna bli goda vänner.Igår var jag och Viktor på 1-årskalas. Det var Leo som blev stor kille i veckan. Var mycket trevligt och skönt att komma ut lite när man är själv hemma. Tiden går lite fortare då.

Imorgon är det kalas för min pappa som fyller år på tisdag egentligen. Men syster kommer från Sthlm så det blir imorgon. Sedan så är det gång 2 för Viktor på badhuset. Ska bli roligt att se om han kommer ihåg något...

Nu blir det sängen!
Love, emmsaklemmsa

Babysim, frisören och bio

Det är hektiskt när Gorgeous ligger borta. Igår var jag och Viktor på babysim i Karlstad. Frida var med som hjälpreda. Det var helt underbart, Viktor älskade att bada! Det blir en gång till nästa vecka.

Idag så har vi varit hos min mamma nästan hela dagen. Jag skulle nämligen till frissan kl 16.00 så vi var där så att Viktor inte bara skulle bli inkastad och ensam med sin mormor direkt. Men det hade gått så bra så!

Imorgon så ska vi till min pappa en sväng och sedan så ska vi faktiskt gå på bio. Det ska bli riktigt kul. Det är iallafall vi och Becky och Leo. Får se om det blir några fler mammor med. Skulle vara trevligt. Vi ska iaf se It's complicated med Meryl Streep och Alec Baldwin.

Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0