Övermäktigt

Just nu är jag inne i en period i mitt liv som är väldigt stressig. Jag känner att jag inte hinner med och jag är ständigt trött.
Jag tar en liten paus med bloggen ett par dagar. Får se när jag återkommer med nya krafter...

Love, emmsaklemmsa

Dålig uppdatering

Det har varit lite dålig uppdatering ett tag nu igen.

Den här helgen så har vår lilla ängel sovit borta för första gången. Han har sovit hos mormor och moster Frida. Jag och Gorogeus gick på bio igår, Harry Potter, köpte med oss mat hem och sedan drack vi lite glögg innan vi gick och la oss. Somnade som två stockar!!! Vaknade en massa gånger inatt och funderade på varför det var så tyst. Vi gick upp runt 10.20. Vet inte när jag låg i sängen så länge sist.

Mamma, Frida och Viktor kom tillbaka vid 11.20. Det var så skönt när min ängel kom hem tillbaka. Jag har inte varit orolig eller så men det var skönt när han kom hem. Har ju saknat honom!!! Men det är inte sista gången som han får sova borta så att vi kan gå på bio eller gå ut och äta. Ibland är det trevligt att få vara lite själva, äta maten samtidigt för att det inte är någon som behöver matas. Jag älskar allt som har med Viktor att göra men ibland är det skönt med lite egentid...

Love, emmsaklemmsa

Mammadag

Idag har jag och min ängel spenderat hela dagen tillsammans med min mamma. Min lilla ängel ska sova över där till helgen så vi tänkte att det är bäst att passa på att umgås så att det inte blir några problem. Men det tror jag inte, min ängel älskar sin mormor och moster Frida!!!

Vi var och hämtade en soffa som mamma beställt, en sväng till Ikea där mamma köpte garderober och sedan till Vila på Bergvik där det blev en jacka till min kära mamma. Hon har shoppat järnet idag!! Men det är hon värd. Hon har faktiskt gått ner 17 kg, så en ny jacka var på plats!!

Har inga bilder från idag då jag glömde kameran så ni får hålla tillgodo!
Nu ska jag äta lite, min ängel sover redan så jag ska nog ta mig nåt framför dumburken... Sedan ska jag förbereda lite inför städandet imorgon så att det går smidigare. Klockan 21 blir det strykbrädan och Desperate!!

Love, emmsaklemmsa

Sovit gott

Inatt har vi sovit som stockar alla tre i familjen!
Min ängel somnade redan vid 19.30 eftersom han inte sovit något på eftermiddagen. Gorgeous kom hem strax efter 21.00 och vi kom i säng strax före 23. Vi har sovit som stockar hela natten som sagt. Vår ängel vaknade inte förrän 6.50. Gorgeous och han gick upp och jag fick sova till 8.00 då det var dags för frukost.
Det har varit en underbar natt och morgon. Nu ligger Viktor ute och sover, Peter är i Borgvik och hjälper sin pappa och jag ska köra ett varv med dammsugaren.
 

Tänder

Min lilla älskling håller på att få fler tänder! Det är två stycken på gång i överkäken. Även den här gången så kommer tänderna två stycken på samma gång. Så var det när han fick tänder i nederkäken också, de sprack igenom med bara en dags mellanrum. Det verkar bli samma sak nu. Han är så svullen där tänderna ska spricka igenom. Hoppas att dom kommer snar, ja tror att han har ont nämligen... Han sover lite oroligt på nätterna och jag tror att det beror på tänderna.


Min ängel på Andy's i Sthlm. Han tyckte att det var otroligt roligt att leka där. Blir kanske en tur till leklandet i Nöjesfabriken snart. Någon mer som vill med???

Love, emmsaklemmsa

Ett år!!!

Nu är min lilla ängel 1 år! Helt otroligt... Det känns inte som att det har gått ett år redan. Ändå så är han så självklar så att det är som att han alltid har varit med oss! En mycket konstig känsla. Ni som är föräldrar tror jag vet hur jag menar :)  Det kommer bilder från vårt firande av vår ängel imorgon också. Ska verkligen försöka ta lite egentid och leka lite vid datorn imorgon!

Borta

Jag har varit borta från bloggen länge. Men ibland så tar livet överhand och jag har inte haft ork till att blogga.
Jag har inte heller varit speciellt social och jag ber om ursäkt för det. Nu känner jag att jag har saknat att blogga och nu kommer jag antagligen att komma igång igen. Kommer nog att komma en hel del Vill ha-inlägg med massa av julinredning som jag skulle vilja ha.... Hoppas att ni står ut med en jultokig blogg i ett tag framöver!!

Under tiden som jag har varit borta så har det inte hänt så mycket. Var i Sthlm tillsammans med mamma och hälsade på syster, shoppade och tittade på terracotta-armén från Kina. Var mycket trevliga dagar och min lilla ängel skötte sig helt perfekt. Inte mycket gnäll utan var bara go och glad hela tiden! Han värmer mitt hjärta den lilla killen!

Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0