Bygga tågbana

Pappa är och hämtar en bil. Vi leker med tågbanan!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/257449/images/2013/pic_5103ccdb9606ee5aea5fa7d7.jpg" class="image">


Promenera

När man jobbar inom barnomsorgen så har man ljud runt sig hela tiden. När man sedan kommer hem till två barn så kan ljudet (ibland) fortsätta av väldigt förklarliga skäl. Då är det skönt att få tid för sig själv... På dagen är det helt underbart att få he sig ut på en rask promenad med bra musik i öronen. Har blivit introducerad för en perfekt slinga på 2,5 km som jag går på rasten. Var ute även idag fastän det var så kallt, hade bra kläder så blev så varm till slut att jag fick gå sista biten utan vantar!!


Lek tillsammans med mina juveler

Varit i lekparken med mina små idag. Det var uppskattat av både stora och små! <3


Så fint

Maken visade mig det här klippet och jag blev varm i hjärtat. Så gulligt gjort!
  

Börjat jobba igen..

St har varit låg uppdatering men det har varit mycket fokus på annat.. Oskar hade inskolning förra veckan och igår började jag jobba efter nästan 1,5 år hemma.

Det känns ganska så bra att ha kommit igång igen. Jobbar 80% på ett guldschema, slutar senast 14.15 och det känns jättebra med tanke på barnen. Är på ett, för mig, nytt ställe i Kil. Det är ny personal, nya lokaler, nya barn och nya föräldrar. Allt detta tar mycket på krafterna samtidigt som jag har en eländig förkylning i kroppen. Är dock något bättre idag mot igårkväll då jag var helt färdig. Hoppas på att bli piggare så jag kan träna enligt planen imorgon.

Ikväll blir det kvällsmöte för att få nödvändig i formation om barn, rutiner osv. Blir lite svårt med det när det är mycket barn runtomkring på dagarna. Så den närmsta tiden blir det nog mest uppdatering via mobilen, det är tur att man har den möjligheten iaf :)


Twilight

Förra helgen var jag på date med en kvinna som jag vågar påstå är en av mina bästa vänner nämligen underbara Solveig i Säffle! Så fort jag får ett mess av henne, pratar med henne eller träffar henne så blir jag helt upprymt och full av livsglädje. (Är det annars också men det späds liksom på av hennes otroliga entusiasm) 
När jag var där blev jag bjuden på god mat (Precis som vanligt), god efterrätt bestående av jordgubbsslushies (??) och bra film. Kan det bli bättre?!?! Vi såg på den första filmen i Twilightsagan. Vi bestämde också då att vi ska ta en hel dag med alla FEM filmerna så fort de kommer ut. Är och kikar på discshop ibland om det kommer ett datum när de släpps men det står bara kvartal1... Nån som vet när boxen är på gång??
 
Bilder från förra lördagen jag tillbringade i Säffle

Sämst på det här..

Usch och fy på mig!! Jag har ju blivit sämst på det här. Ändå vill jag blogga men har så svårt att ta mig tiden...
Ska iväg och träna ikväll och när jag kommer hem så ska jag nog börja flytta över lite bilder från kameran från alla kalas och jul... Ska försöka bjuda på lite tänkte jag! :)

Date-night

Date med Jamie Oliver ikväll... ;) Underbara Solveig i Säffle tolkar Jamie på ett fantastiskt sätt!! <3


Mariebergsskogen

Förmidagen idag tillbringade vi hemma men efter lunch drog jag och barnen in till stan för att plocka upp mormor, moster Frida och deras hund Tessa. Nästa stopp blev Mariebergsskogen.
Vi var där i ett par timmar och åt mellis där. Både Viktor och Oskar trivdes som busen. Och eftersom vi fått tummen ut och köpt skor till Oskar nu så gick han runt i lekparken (med lite hjälp då..) och han åkte kana. Sedan åkte vi tillbaka till mormor och Frida, jag fick sticka ut på en löptur och sedan fick hela familjen middag innan vi åkte hem. En superbra dag och det var två trötta killar vi la när vi kom hem.
Nu blir det också sängen för mamman. Har en del timmar att sova ikapp!
 

Ett-åring!

Igår blev minstingen i familjen ett år! Tänk att det gått så länge redan.. Känns som om det bara var ett par veckor sedan medans det samtidigt känns som att han alltid varit hos oss. Konstig känsla det där...


RSS 2.0