Ger mig rysningar

Den här låten ger mig rysningar.. Nickelback gör väldigt bra videor till sin musik tycker jag! 
  

Ber er om hjälp!

Nu ber jag de som läser här och bor i närheten av Karlstad om hjälp!

Jag har ju börjat sälja för Tupperware och jag har ett mål att uppnå!! Jag har de senaste veckorna legat väldigt lågt med partyn då jag har haft otroligt mycket runtomkring mig privat.
Men nu vill jag komma igång igen och så undrar jag om det är någon av mina läsare som skulle vilja ha ett party hos sig?!

När man säger ja till att anordna ett party så är det enda man behöver göra är att öppna sitt hem för mig och de gäster man väljer att bjuda hem. Du och jag gör upp om tid och jag kan plocka med mig lite fika om du står för kaffe/te.
Jag kommer att prata i ca 20-30 minuter och sedan är det dags för fika.
Värdinnegåvan får man alltid, oavsett hur försäljningen på partyt går. From vecka 18 är det festboxen som gåva. Vanligtvis kostar den 449 kr. En superfin gåva med andra ord!!

Tveka inte om att höra av dig till mig här på bloggen eller på min mail: emma.linden84@hotmail.com


Tidig present

Jag har en mamma, som uppenbarligen, läser min blogg.
Detta resulterade i att när hon läst nedanstående inlägg, kontaktade min man om skidorten och helt enkelt klickade hem ett par skor till mig. Igår kom hon förbi med dom, som en för tidig födelsedagspresent!!
Vilken överraskning!! Den hade varit välkommen när den än kom men igår var den lite extra välkommen med tanke på all sjukdom som härjat i min familj och att vi allihopa varit "instängda" i huset i snart två veckor..

Jag har världens bästa mamma!! Älskar dig!! <3


Converse

 
Har länge velat ha ett par skor från Converse men har inte känt att jag har haft råd. Den här sommaren när vi båda börjat jobba så kanske man skulle kunna unna sig ett par. Dom här nedan hittade jag hos brandos.se. Sååå himla snygga!!! Dom hamnar högt upp på sko-önskelistan!!! Synd att dom var så väldigt dyra bara, 1099... Men önska kan man!!! :)
 
 

Tupperware

Jag har blivit konsulent för Tupperware!
Dels för att det är superbra grejer som håller men också för att det är en personlig utmaning. Jag tycker egentligen inte om att stå framför folk och prata, att stå i fokus. Men, jag vill bli bekväm med mig själv när jag gör sådana saker så då tycker jag att det här är perfekt för min del!! :)

Jag kommer att lägga ut information om olika produkter och erbjudanden som Tupperware har. Om du är nyfiken på någon produkt eller om du skulle vilja vara värdinna för ett party så tveka inte om att fråga!!

Vecka 18-21 så är det Exclusive Festbox som får tjäna som värdinnegåva. Den har en diameter på 32 cm och är 19 cm hög.
Värdinnegåvan får värdinnan alltid, oavsett hur försäljningen går.
För mer information, gå in på www.tupperware.se eller fråga mig!!


Ett avslappnande dygn

Igår förmiddag lämnade jag av en lycklig storskrutt hos mormor och moster Frida, lämnade en sjuk make och lillskrutt i svärmors vård och så drog jag till Säffle. Gick på promenad med två goa hundar och när jag kom tillbaka så hade min goda vän Solveig kommit hem från jobbet.
Jag gjorde lunch till oss, vi bytte om till onepiece och så bänkade vi oss i soffan. Vi skulle nämligen ha filmmaraton med Twilight!!!
Vi åt gott med jämna mellanrum, pratade mycket om livet och hade det allmänt gott.
Sista filmen var slut strax före ett natt till idag. Vi kröp till kojs och sov väldigt gott!
På förmiddagen idag blev det brunch med mycket frukt och gott pålägg!

Det var ett avslappnande dygn som verkligen behövdes!!! Att få släppa allt vuxenansvar och vara lite fjortis igen. Får bli fler gånger det här!!!


RSS 2.0