Pillertrillaren

Jag känner mig som pillertrillaren.... Två tabletter med antibiotika två gånger om dagen, en tablett med avsvällande två gånger om dagen och en tablett med järn en gång om dagen....

Ovanpå allt annat så hade jag alltså bihåleinflammation. Det har gjort att jag har sovit ännu sämre i två nätter än vad jag gjorde innan. Igår tog jag första omgången med tabletter och det hjälpte mig en aning under natten så är faktiskt lite, liiiite piggare idag!! Dock så var en av biverkningarna illamående och det kom igår som ett brev på posten!!! Men känner inget idag så det är skönt.

Nej, om man skulle försöka göra nåt.... Ta sig till soffan kanske?!?!
Love, emmsaklemmsa

Till en underbar sambo och pappa!

Jag har en underbar sambo och min son har den bästa pappan någonsin!!!
Ställer upp på både mig och Viktor 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Inte ett gnäll eller hårt ord trots att jag många gånger känner mig som en arg grinkärring med gråtattacker! Han är helt underbar, hade inte klarat mig utan honom!
 

När är det nog?

Jag har en sån dålig vecka, är så himla trött!!!
Jag har inte sovit bra på en vecka tror jag. Vaknar varje gång som jag ska vända mig i sängen.

Igår så kände jag att det började ömma under mitt vänstra kindben. Under natten och dagen idag så har det blivit värre och spridit sig så nu har jag ont i övre tandraden och även bakom ögat. Pratade med 1177 på förmiddagen och om det inte är bättre imorgon så ska jag ta kontakt med vårdcentralen. Det har inte blivit bättre under dagen så jag tror inte att det kommer att ske några mirakel under natten.... Har redan en läkartid imorgon, ska få sjukskrivningen förlängd så eventuellt så blir det två läkarbesök imorgon. Men det får vara så, jag måste få hjälp med ansiktet, det är hemskt!!! Smärtan i ansiktet ger mig huvudvärk och inatt har jag sovit sämre än på länge!

Blir nog sängen snart om jag inte ska sova hela dagen imorgon....
Love, emmsaklemmsa

v. 28+0 (2011-09-25)Vikt: 68,5 kg (56,8 kg)
Mage: 110 cm (91,5 cm)
Midja: 92 cm (76 cm)

Jag växer och växer och växer... Det blir ju inte bättre av att jag inte orkar röra mig pga ryggen heller. Ja ja, det blir mycket promenader när bebis väl är ute!!

Love, emmsaklemmsa

Boar

Jag har redan börjat "boa"... Kollar genom bebiskläder efter Viktor. Vad kan nya bebisen använda, vad vill vi ska bara ha varit Viktors..... Men det känns bra.
Hittade en billig Malm-byrå på Blocket häromdagen som nu står i Viktors garderob. Hans kläder ska få flytta upp och ge plats åt bebisgrejerna som behöver vara framme. Det börjar sakta men säkert närma sig.........

Jag mår annars sådär. Det är en del som undrar. Är just nu sjukskriven och kommer sedan att gå över på graviditetspenning så jag är hemma tills bebis kommer.

Love, emmsaklemmsa

Vågar jag?!

Vågar jag prova mig på att blogga igen?
Känner mig lite sugen.... Får se hur det blir....

Är lite sugen på en ny banner men det får vänta tills bebis kommer

Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0