v. 18+5 (2011-07-22)Vikt: 62,6 kg (56,8 kg)
Mage: 103 cm (91,5 m)
Midja: 85,5 cm (76 cm)

Love, emmsaklemmsa

Fika

Idag har jag städat på fm och på em så har jag varit till stan på fika. Har fikat med två underbara vänner, Mli och Vivi. Vi satt kvar vid bordet i drygt två timmar och pratade. Jättemysigt!! Ska försöka ordna till en tjejkväll snart. Har ju alla Disney-filmerna nu så vi kan ju välja och vraka.

Annars så är allt bra. Ska lägga ut en del bilder imorgon. Både på mage, från vår tur till Arvika igår och kanske bilden från UL som är imorgon. Men det blir inte förrän em/kvällen så förvänta er inget på fm.

Nu snart blir det lite tv, sedan bok och sängen.
Love, emmsaklemmsa

Norge

Är fortfarande i chock när det gäller dåden i Norge.
Sänder ut en tanke till alla drabbade!!

Love, emmsaklemmsa

Barn och hundar

När man har barn eller hund så måste man nästan ut i vilka väder som helst. Sol som regn! Det har varit dåligt väder i ett par dagar men idag så tog jag och min ängel på oss ordentligt med kläder och gick ut. Det var skönt för oss båda!!
 
 
Efter att vi varit ute, ätit lunch och vilat så kom Viktors farfar och Berit på fika. När man heter Viktor, äter glass och kaka så ser man ut som bilden ovan!

Stackars goding

Min ängel är inne i en period när han verkligen inte vet vad han vill. Han vill ha maten och när jag ger den till honom så ska den stå bortanför mig ändå. Och när jag ställer tillbaka den så är det också fel. Det är jobbigt att se hur han slits för att bestämma sig. Men det är väl bara att man som förälder till slut bestämmer och så får det vara så. Hur vi än gör så är det ju fel iaf....

Nu är det snart kvällen för min lilla goding och för mig blir det nog en tidig kväll också. Lägger mig nog och läser en stund...

v. 18+0

Skrev ingenting om måtten förra veckan och nu är jag några dagar sen. Men bättre sent än aldrig...

Vikt: 61,9 kg (56,8 kg)
Mage: 102 cm (91,5 cm)
Midja: 85 cm (76 cm)


Magen idag, utan frukost


Blivande storebror ville också vara med på bild förstås!

Love, emmsaklemmsa

Mariebergsskogen

I lördags var jag och min ängel i Mariebergsskogen tillsammans med fyra av fem systrar, en respektive och två syskonbarn.
Här kommer bilder från vår förmiddag och lunch!
 
 
Tack för en bra fm och lunch!!
Love, emmsaklemmsa

Mli

Jag hade min vän Mli här igår. Min ängel föll för henne och det var hon som skulle hjälpa honom upp i gungan mm...

Hon hade iaf med sig en jättefin blomma till mig, en rosa gerbra. Älska dom blommorna!! Så himla fina!
 

Underbar dag!

Idag har varit en helt underbar dag. Har varit med underbara människor i Mariebergsskogen och haft det hur trevligt som helst. Fick avvika lite tidigare än jag velat men så blir det ibland.

Jag är jättesliten och ska ta mig något att äta och sjunka ner i soffan tills Gorgeous kommer hem.

Det kommer bilder från dagen imorgon. Jag har verkligen inte ork med att pyssla med det nu...

Love, emmsaklemmsa

Maiebergsskogen

Idag är det fint väder så det blir en tur till Mariebergsskogen. Det blir jag och min ängel. Vi ska möta upp fyra av mina fem systrar och två av mina syskonbarn. Det ska bli jättemysigt. Har redan börjat packa en korg med massa gott och tagit fram handduk för eventuellt bad!

Vi hörs i eftermiddag!!
Love, emmsaklemmsa

Favorit

Min ängel har en ny favorit, Elvis!!
Speciellt låten Don't be cruel. Den kan stå på hur länge som helst. Viktor tröttnar inte....

Lek lek lek

Idag har vi haft besök av Maria och Oliver. Dom kom vid 11-tiden och var kvar hela dagen. Så himla kul med sällskap!!

Viktor var dock lite skeptisk före lunch och vila men när han vaknade så var det annat ljud i pipan. Han och Oliver har busat som bara den hela eftermiddagen!!

 
Tack Maria och Oliver för en rolig dag!!

Hos mamma

Mamma och syster tog med sig Viktor på en cykeltur så jag passar på att blogga lite. Ska snart lägga mig och läsa. Det gäller att passa på. Just nu läser jag Glöm att ni har en dotter. En otroligt gripande biografi. Kommer komma ett inlägg i Senast lästa... snart. Jag har inte mycket kvar.

Ska försöka skriva en del Senast sedda... när jag kommer hem. Har tre filmer som jag inte har skrivit om än...

Jag och min älskade ängel befinner oss hos min mamma och lillasyster.

Love, emmsaklemmsa


Olika nätter

Natt till igår var min ängel väldigt orolig i ett par timmar och höll både mig och Gorgeous vakna.... Han sov men grät samtidigt. Tror att han drömde något som han hade svårt att släppa.

Natt till idag har varit helt annorlunda!! Från det att han somnade igår kl 19.45 så har han sovit ända fram till imorse. Det som är lite tråkigt när han sover som en stock på natten är att han vaknar så himla tidigt... Men hellre det!! 
Idag har vi varit vakna sedan 05.35 ca, men vi gick inte upp förrän klockan 06.20. Låg och myste i sängen jättelänge. Gosigt!!

Idag ska jag och min ängel hem till min mamma och sova där tills imorgon. Det blir lite tråkigt för honom att bara vara hemma med mig hela tiden. Orkar inte så mycket fysiskt just nu...
 
Vi två idag. Jag bad min ängel att skratta och fick den här bilden <3

Komplett!!

Nu är samlingen komplett!!
Filmkväll i Slottsbron ikväll!!

Sista dagen!

Idag är sista dagen på jobbet! Sedan är det fem veckor semester som väntar. FEM veckor. Vet inte när jag var ledig så länge senast. Det måste ha varit när jag gick i skolan men var för liten för sommarjobb....

Det ska bli helt underbart i vilket fall. Det kommer bli lite småturer under sommaren och sedan ska vi bara vara hemma och (förhoppningsvis) njuta av fint sommarväder. Hoppas kan man ju iaf...

Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0