Förskolan

Lämnade Viktor efter ca 45 minuter. Förklarade att han skulle vara själv på samling och gå till skogen. Inga problem alls!! Jag fick puss och sedan var han borta. Såå skönt att det går så bra!! :)
Jag gick till Ica och köpte våtservetter, postade ett brev och sedan satte jag mig på en bänk i solen och läste en tidning. Oskar sov, och sover fortfarande, i vagnen. Gäller att passa på att njuta!!


Inte fullt så ljuvligt..

Dagen idag har inte varit fullt så ljuvlig som bilden visar.. Oskar har sovit såå dåligt inatt och även på dagen idag och det har medfört sur lillebror och lättretad mamma. Viktor är piggare men har inte så lång stubin och noll i matlust.. Hoppas på att båda är bättre till imorgon. Vi måste nämligen få in veden.... :S


Såå typiskt!!!

Inskolningen gick som ni kanske läst sååå himla bra. Då kom sjukdomen som ett brev på posten. Liiite smygfeber imorse men ett fruktansvärt humör. Vid ett-tiden var febern uppe på 39 grader och eftersom han varit ledsen i en halvtimme fick han Alvedon. Han somnade vid halv två i sin kärra och vaknade nu, 90 minuter senare. Han sov också ca 45 minuter på förmiddagen... Mammas älskade storskrutt <3 Inget som är riktigt bra och lillebror är idag riktigt hemsk tycker Viktor... Medans jag skrivit detta så har han somnat om i vagnen. Ja ja, han får väl sova då ;) Idag är en sova- och gnälladag. Men, är man mammas och pappas storskrutt så får man ha sånna dagar!!!


Stor kille

Andra dagen och Viktor gjorde samlingen själv. Stora killen!! Nu är vi ute och han går runt och grejar själv. De är en stor förskola med 7 avdelningar så det är en stor gård och ganska mycket barn. På den sidan Viktor går är det 3 avdelningar som delar utemiljö. Det känns väldigt bra än så länge och det märks på Viktor att han saknat det som förskolan kan erbjuda :)


Cirkus

Idag har vi varit på tivoli och cirkus! Väldigt poppis! Oskar var hemma med mormor så Viktor fick ha mamma och pappa för sig själv ett par timmar. Vi började med två karuseller på tivoli och sedan Cirkus Wictoria. Viktor tyckte det var spännande men blev ibland lite uttråkad. För hans del så hade det nog varit roligare med lite mer djur. Men han var väldigt duktig ändå tycker jag. :)

Men när jag satt på cirkusen och djuren kom in så blev det ändå lite olust-känsla. Tycker egentligen inte om att djuren ska behöva ha det så. Flänga kors och tvärs på det sättet för att vi tycker att det är kul... Men barnen tycker det är kul.. Ja, det var dubbla känslor men nu har vi varit där iaf och jag tror nog att det blir fler gånger för Viktor gillade det. Men ska dock försöka gå på en "större" cirkus nästa gång.

Hur resonerar ni med cirkus och cirkusens djur?


Kärlek!

Mina tre underbara i soffan idag! <3


Röja

Idag fick Viktor åka till min kusin i Skåne (det är ett område ca 2 km bort) och leka där ett par timmar. Min mamma kommer snart och vi ska ta tag i det rummet som ska bli lekrum. Något säger mig att det kommer ta i princip heeela dagen...
Men, jag får umgås men mamma samtidigt och det är alltid lika trevligt! <3


Fotografering

Bjuder på ytterligare en bild som underbara Linda Blom tog under fotograferingen. Det är en bild som togs när vi förberedde oss men som ändå är väldigt fin! :)


Snart snart..

Återkommer snart med uppdateringar som vanligt! Dagarna går i 120 som ni kanske förstår! :)

Bjuder på en bild från den nytapetserade trappen. Kommer före och efter bilder till helgen/veckan.


Ett litet kaos

Det råder för tillfället ett litet kaos här hemma. Mycket är i kartonger, mycket ska ner i kartonger under dagen och hela huset är upp och ner!! Men nu är vi sååå himla nära flytten. Imorgon kl 9.00 dyker de flesta upp och cirkusen är igång. Vi får hjälp av Peters kusin som kör lastbil och det är super! Vi räknar på att eftersom han har en lastbil med sig så blir det inte så många vändor. Har nämligen fått önskemål om att vi måste vara klara till kl 16 imorgon.. Undrar varför..?! ;)

Idag är det dock packning av det sista och isärskruvande av möbler som gäller. Klockan 14 ska vi vara i Arvika på namngivning för söta Ludvig som är min systerson.


Förbereder

Är i huset och förbereder inför söndagens flytt. Blir inte mycket uppdaterat under helgen.. Bara så ni vet.. ;)


Livsfarligt!

Har varit hos mamma och lackat lister idag. När jag skulle öppna burken som lacken finns i så körde jag en vass mejsel rätt in i handflatan! Typiskt!! Vi som ska bära massa grejer på söndag. Men känns som min tur, stukad tå inför bröllopet och sår i handflatan inför flytt.....


Fynd

Häromdagen gjorde jag och Viktor en roadtrip till Brålanda. Vi hämtade en ny vagn till Oskar. Har saknat att ha en singelvagn när bara Oskar är med eller när vi är på grejer där Viktor kan gå. Hittade en Emmaljunga city cross på Blocket. Endast 2500 kr!! Sittdelen och chassit är -09 och liggdelen från -12 och oanvänd. Sittdelen var otroligt fräsch och den ser inte använd ut. Ett fynd skulle jag själv vilja påstå :)


Bilder

Fotograf Linda Blom

Familjen Lindén

Det är vi, nu och alltid! <3 Fotograf: Linda Blom


Klänningar

Jag har den senaste tiden varit väldigt sugen på att ha fler klänningar i min garderob... Detta är bara några stycken från hm som faller mig i smaken. Iaf ser min mentala bild av mig själv i klänningarna bra ut, hur det skulle se ut i verkligheten har jag ingen aning om...
 
Tycker att dom är så himla söta allihopa!! Den svarta skulle jag vilja ha på julafton iår. Med ett fint rött sidenband i midjan... Ja ja, vad är väl en bal på slottet......

Underbara unge!!

Bjuder på några bilder som Linda tog på Viktor precis innan bröllpsfotograferingen.
 
Mammas underbart vackra älskade unge!! <3

Roadtrip

Idag är Viktor på roadtrip med mamma


Har inte tid!!

 
Jag har inte tid med det här!! Håller på att bli sjuk. Förstod att det var det som var på gång redan för ett par dagar sedan när jag fick ett par finnar och början till ett munsår. Det är för min del ett ganska säkert tecken... Tôligt!!! Vill inte, har inte tid eller lust med det här. Men men, får göra det bästa av det..
 
Storskrutt är i skrivande stund på väg till farfar och Berit för att tillbringa dagen där. Vi behöver en dag där vi bara kan packa, packa, packa... Det går inte så bra när en liten kille på 2,5 år vill ha en massa uppmärksamhet.
Lillskrutt har nästan precis somnat ute. Han sover i sittdelen för första gången. Mammas lillkille blir stor...
 
Nej, bäst att sätta lite fart, eller så mycket fart det går med min huvudvärk... Ska vika lite tvätt och sedan är det packning som gäller!!!

Första veckan

Då var första veckan som fru avklarad ;) Går runt i någon form av lyckorus... Tittar på bilderna jag fått av Linda och Maria och blir fylld av känslor varje gång. Bilden Maria tog av kyssen i kyrkan har jag som bakgrund på telefonen och blir såå lycklig varje gång jag ser den. Vi hade en fantastisk dag som flöt på otroligt bra. Något litet missöde men kommer skriva om dagen mer i detalj när jag fått bilderna från vår underbare fotograf som var med hela dagen. Det var så många människor som var med och gjorde vår bröllopsdag till en av de bästa dagarna i vårt liv. Ni vet så himla väl vilka ni är, jag har tackat er så många gånger men jag kan ändå inte tacka nog. För mig och Peter var er hjälp guld värd. Men som sagt.. Idag firar vi en vecka och det känns otroligt. Det är först de senaste dagarna jag har förstått vad som hänt. Vi är en enhetlig familj, inte bara känslomässigt utan lagmässigt och juridiskt. Häftigt, coolt, stort... Nu kan man kanske räkna sig som vuxen?!


Packar

Förra veckan: bröllop. Denna veckan: packning inför flytt...


Ännu mera bilder

Ni får stå ut med att det blir mycket bröllops- och dopbilder nu ett tag... ;) Dessa bilder har Maria Tellebo tagit.
 

Min vackra make <3

 
Min otroligt vackre make! Vad vore livet utan dig?

Lite bilder

Fotograf Linda Blom
 
Linda har tagit så himla mycket fina bilder så det är heeelt otroligt! Stort tack till Linda för att du var med och dokumenterade vår dag!!
 

RSS 2.0