Sover gott

Nu ligger Viktor ute på altanen och sover så gott i vagnen. Jag tycker det är så himla skönt att han trivs i vagnen och att han tycker att det är skönt att ligga ute och sova. Igår låg han ute i två timmar innan han vaknade!! Han ligger skönt nerbäddad under filtar, i raggsockor och overall och han har även en varm vetekudde under fårskinnet så det går ingen nöd på honom inte.

Jag vill passa på att tacka mamma för den underbara barnvakten som vi fick av henne. Eller ja, det är väl Viktor som fått den men vi föräldrar som använder den.
Nej, nu ska jag se om jag hinner göra något vettigt innan min son vaknar och jag ska mysa.

Love, emmsaklemmsa

Gåvor

Det finns två ting som jag just nu skulle ha svårt för att klara mig utan. Viktor och Peter tänker ni nu... Och naturligtvis är det så men de är levande varelser och nu menar jag döda ting.
Det ena är Avent bröstpump. Min son sover nämligen hela nätter med jämna mellanrum och då är det en otrolig lättnad när man, efter att ha klarat av morgon ammningen, sätta sig och pumpa ur brösten så att de inte spänner så otroligt. Ni som har barn vet vad jag menar!!
Det andra är också en produkt från Avent men är istället bröstvårtsskydd. Jag har ett sår på ena bröstet som min son river upp varje gång han amma och har så gjort i nästan 5 veckor. Men i förrgår köpte jag bröstvårtsskydd och det är nog bland det bästa jag har gjort. Dessa två produkter är nog gåvor från högre makter till ammande mammor!!

Annars så har det varit en bra vecka. Var på sjukhuset för ansiktet i måndags och blev friskförklarad. Sedan tillbringade jag eftermiddagen tillsammans med syster. Igår var jag och Viktor på bvc för att väga och mäta. Han växer så det knakar den lille busen. Sedan var vi iväg till jobbet och hälsade på. Mycket trevligt.
Idag har vi haft sällskap av Becky och Leo som varit här på lunch och fika. Man tackar man tackar för det trevliga sällskapet.

Imorgon är det torsdag och de som känner mig vet att jag städar på torsdagar och imorgon är inget undantag. Tror att jag ska lägga Viktor i vagnen så får han sova ute en stund. Om det inte är för kallt men nu tror jag att det är varmgrader ute så det ska nog inte vara någon fara.

Nej, nu tror jag att jag måste byta blöja på min son.
Love, emmsaklemmsa

Besök

Idag har vi haft besök från Mariell och hennes familj. Fick en lite rolig och annorlunda present av dom... Vi fick en blöjtårta i tre våningar som Mariell hade gjort. Mycket fin och användbar!  Sedan kom Gorgeous mamma och en kompis till henne förbi en sväng. Annars så har det inte hänt så jättemycket. Har varit en ganska så lugn dag. Gorgeous är iväg och tvättar bilen just nu men när han kommer hem så blir det soffan och lite Heroes säsong tre eller kanske en Indiana Jones. Får se vad kvällen har att bjuda på. Jag vet att det blir mys iaf!!

Imorgon så ska vi in till stan en sväng. Ska eventuellt hälsa på en kompis till Gorgeous och sedan så ska vi handla lite. Det är ganska så tomt i både kyl, frys och skafferi... Blir nog en bra dag tror jag.


Den här blöjtårtan fick vi. Räknade till 62 blöjor...

Love, emmsaklemmsa

Ständigt orolig...

Nu har jag fått erfara att man som mamma i princip är ständigt orolig!!
Viktor har sovit hela natten inatt, behövde inte ammas eller grejas med mer än en liten kortis runt kl 3 imorse. Men sedan sov han som en stock. Men orkade jag sova då...?? Nope! Vaknade ju så fort han rörde en liten fena i tro om att han ville ha mat. Och om han inte rört sig på ett tag så vaknade jag ändå för att kolla att han andades. Så kan det vara...

Men nu ligger han ute i vagnen och sover. Vi fick en barnvakt av mamma igår så att han ska kunna ligga ute och sova. Det är ju faktiskt väldigt skönt i luften och bara man packar in honom ordentligt så går det ingen nöd på han. Men litar inte riktigt på barnvakten än så springer lite fram och tillbaka för att kolla på honom...

Förlossningsberättelsen dröjer, har inte tid och ro att sitta med den helt enkelt. Den kommer när den kommer...

Nu ska jag ner och titta på min son igen.
Love, emmsaklemmsa

Ett underbart liv

Jag lever ett underbart liv. Jag har en underbar son, en underbar sambo, ett hus som vi älskar, jag är frisk och kry och vi har två katter som är så härliga. Vad mer kan man begära?! Jag har också fantastiska vänner som har varit underbara under graviditeten men också efteråt och visat mig och min familj stor respekt genom att ge oss tid att bli en familj. Ni är otroliga!!

Som sagt, förlossningsberättelse kommer men har som sagt lite annat i tankarna just nu. Men håll ut, ska försöka innan helgen iaf.

Love, emmsaklemmsa

Inte glömt!!

Ni får inte tro att jag har glömt er! Jag har bara fokus på annat just nu. Ska försöka blogga lite idag, skriva en sammanfattning över året eftersom det har varit ett mycket händelserikt år.

Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0