Hjärta av guld

Den här inlägget tillägnas en av Gorgeous vänner. Hon bor en bit härifrån och jag har aldrig träffat henne. Hon har heller aldrig träffat Viktor men jag kan lova er att hon har ett hjärta av guld och tänker på andra!

Häromdagen så fick vi som familj ett paket från den här tjejen. Hon hade skickat kläder till vår lilla ängel! Hon skickade också ett paket med diverse saker till oss när Viktor föddes. Jag tycker inte att hon har ett hjärta av guld bara för att hon köper oss saker, det är gesten som jag älskar. Att hon visar oss att hon tänker på oss. Blir varm i hjärtat!

Tack till vännen jag aldrig träffat!!

Love, emmsaklemmsa


Peppar peppar

Det verkar som att Viktor har kommit undefund med vad gott det är att sova en stund på dagen. Idag har han redan sovit 1 timme och 40 minuter!! Han har även sovit liknande under veckan. Hoppas det håller i sig..

Annars så händer det inte så mycket idag. Men det är skönt att ta det lite lugnt ibland. Har bokat klipptid till nästa vecka. Ska bli så himla skönt. Men vet inte om jag ska klippa tillbaka luggen eller inte...Nu blir det mat för Viktor!
Love, emmsaklemmsa

Smakportioner

Nu har vi börjat ge vår son lite smakportioner av riktig mat. Vi började lite smått i söndags, han fick lite igår och så ska jag ge honom lite idag. Den första maten han någon gång smakat i hela sitt liv är..... Majs och potatis! Låter inte det som en dröm?!
Annars så är livet i Slottsbron mycket bra. Vår son har en viss tendens till att inte sova så mycket på dagen. Dock sover han hela natten. Man kan inte få allt som min mamma uttryckte det. Jag har inget emot att han är vaken mycket på dagen men han blir så himla trött på kvällen. Han trillar nästan sönder vissa kvällar för att han är så trött. Och när han är så trött så har han svårt att slappna av och det leder till att han blir gnällig och får ännu svårare att somna. Men ibland chockar han oss genom att sova flera timmar, men oftast så anser Viktor att det räcker med ca två timmar per dag. Det tycker inte mamma!! Men, men, sånt är livet.

Nu blir det att ta hand om en blöja!
Love, emmsaklemmsa

Underbart väder

Våren har kommit på allvar! Underbart!! Det är snart dags för en promenad i det fina vädret. Ska också passa på att sopa garageuppfarten när Peter har bilen till jobbet.

Igår hade min lilla älskling en ganska så bra sovdag. De dyker upp med jämna mellanrum och jag hoppas varje gång att det ska fortsätta så. Dagen idag har också börjat bra så vi får se om det håller i sig hela dagen. Men han sover hela nätterna fortfarande så får inte klaga för mycket inte! Dock har han börjat vakna runt 6-tiden istället för ca 7.30. Men det är väl bara att vänja och anpassa sig.

Love, emmsaklemmsa


Grattis och välkomna

Vill skicka ett grattis och välkommen till föräldraskapet till Janni och hennes sambo! Dom har blivit föräldrar till en liten tjej. Som sagt, grattis och välkomna.

Annars så är det bra med oss. Viktor har haft en liten konstig vecka där han inte har sovit så mycket på dagen. Men han sover som en stock på natten och det är vi tacksamma över. Men han blir så himla trött på kvällen när han sovit dåligt på dagen. Tips mottages på hur vi ska få honom att sova på dagen också!

Den här veckan så har Gorgeous varit i Sthlm och jobbat men han kommer hem idag. Äntligen!! Annars idag blir det antagligen en sväng till kusinen och sedan ska jag besikta bilen.

Love, emmsaklemmsa

Övertrött

Ikväll var det jobbigt för min lilla älskling. Han hade inte sovit så jättebra under dagen idag så han var såå trött när han skulle lägga sig vilket resulterade i att han inte kunde somna. Det kan ju vara så med små liv ibland. Så ikväll var första gången som han faktiskt var riktigt ledsen och vi fick kämpa lite för att få honom att lugna sig och somna. Men till slut så!! Så nu ligger han skänt och sover i sängen.

Annars idag så har två av mina systrar varit och hälsat på, nämligen de två som vanligtvis huserar i Norge. Skulle ha varit till Fia men idag fick mina systrar gå före eftersom de inte är hemma så ofta och det är inte så ofta jag är i Norge. Får träffa Fia en annan dag.

Imorgon blir det lunch hemma hos mormor, söndag är det mat i Borgvik och på måndag ska vi ha en riktig familjedag eftersom Gorgeous åker till Sthlm på tisdag och blir borta till på fredag. Men jag blir inte helt själv hela veckan inte. Frida kommer och håller oss sällskap på onsdag och hon stannar tills på torsdag. Mycket trevligt tycker jag!

Nej, nu ska jag titta lite på tv men blir nog inte uppe så himla länge till skulle jag tro.

Love, emmsaklemmsa


RSS 2.0