Underbara sambo!

Minns ni att jag så gärna ville gå på konserten med Pink?! Men att jag inte kunde går för att jag då skulle vara höggravid?! Jag minns det som om det var igår och att jag tyckte det var jättetråkigt...
Igår kom min sambo hem från jobbet och hade ett mycket lurigt utseende... Har flinade upp sig och räckte fram något orange som det stod Ticnet på. Han hade köpt två biljetter till hennes konsert som hon går till sommaren! Jag visste inte ens att hon skulle komma tillbaka. Men min sambo hade snubblat över den informationen och haffat två biljetter. Så nu kommer jag få se henne ändå. Underbara, underbara Gorgeous!!Love, emmsaklemmsa

Växer

Viktor växer så det knakar!! Nu är han upp på 58 cm och väger 4980 gram. Jag var lite orolig för vägningen den här gången eftersom han inte äter på nätterna. Men han har gått upp 400 gram på de två senaste veckorna så han får i sig det han ska ha.

Idag har jag städat golven och har nu tagit en dusch och ätit lunch. Viktor har sovit sig igenom det mesta. Så nu börjar det nog bli dags för mat och sedan ska vi ha lite kvalitetstid han och jag.

I eftermiddag kommer Fia och ska äta mat med oss. Det ska bli pannkakor. Det är första gången jag gör det så det ska bli lite spännande... Tur att det finns pizzerier i närheten!

Love, emmsaklemmsa

Frukost

Sitter just nu och äter min frukost, havregrynsgröt med mormors lingonsylt på. Mumsigt värre. En period i mitt liv så kunde jag inte komma på nåt värre än havregrynsgröt men nu tycker jag det är jättegott och startar (nästan) alltid min dag med det. Har tagit det lugnt på morgonen idag, det är därför jag äter så sent. Gick upp runt 8.15, tog på Viktor kläder och gav han mat. Sedan har jag kört igång en tvättmaskin och lite sånt innan jag satte mig med min egen frukost. Viktor ligger i vagnen och håller på att vakna efter sin frukostsovning. På vårt schema idag så står det MYS och lite husplock. Ska inte vara hemma imorgon så ska försöka ordna till huset så det ser respektabelt ut.

Love, emmsaklemmsa

Fotografering

Har idag varit på fotografering med Viktor och Gorgeous. Vi blev fotade i hos en tjej som jobbar på Manne Foto i Säffle. Hon som tog våra bilder heter Linda. Såg bilder som hon tagit på Jenny och Vincent och fastnade jättemycket för dom. Linda var väldigt proffsig, tålmodig och trevlig. Fotograferingen tog två timmar, när man räknar att Viktor blev hungrig mitt i allt. Han välsignade också sin mamma två gånger med en mycket speciell kroppsvätska... Men men, så är det. Jag tror att bilderna blev väldigt bra iaf och det är det som är huvudsaken.

På eftermiddagen idag så har Elena och Nisse varit och hälsat på. Vi hade valt dem till att bli gudföräldrar till Viktor och frågade dem om det idag. Det kom ett "Ja, det är klart!" väldigt fort och det tyckte vi var roligt. Passar på att skriva grattis till förlovningen också när jag ändå skriver om dom.

Bjuder också på en bild på mig och Viktor, det är kortet som jag har i bannern så det gör inget. Har ju skrivit att jag inte kommer att lägga upp bilder här, men någon gng ibland så kan man ju bjuda till...Love, emmsaklemmsa

Kortpyssel

Håller på och organiserar och framkallar kort. Det tar tid kan jag lova. Speciellt när man har en liten kille som pockar på ens uppmärksamhet hela tiden. Försöker dock få lite gjort när han sover på dagarna. Men när han är vaken så får han vara med mig när jag grejar. Har ställt upp hans gym på bordet så att jag når honom hela tiden och så att han ser mig.

Annars så har det inte hänt så mycket. Dagarna går så otroligt fort, det är knappt jag hinner med. Eftersom Viktor sover hela nätterna så äter han väldigt ofta på dagarna. Men hellre det och att vi får sova bra på nätterna.

Helgen vi har framför oss har vi en del att göra. Eller ja, inte göra utan mest hälsa på och bli påhälsade. Imorgon ska vi fotograferas och sedan kommer min kusin och hennes sambo hit. Någon gång under helgen ska vi också hälsa på Viktors farmor så att hon får klämma lite på han.

Hoppas ni får en bra helg!
Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0