13 dagar över

13 dagar över idag. Och nu ser det hoppfullt ut för att det kommer att gå över till januari. Det vore ju inte fel :) Då kanske man slipper det tjatet iaf..

Förmiddagen har varit väldigt lugn och fridfull hos oss. Vi har lallat runt i mjukisbrallor hela familjen och bara myst. Viktor har varit på strålande humör, vi har målat med kritor och med fingerfärg. Han har suttit vid sitt nya bord och läst böcker, dukat, lagat mat... Vi har helt enkelt som sagt bara myst runt! Helt underbart!
Och jag har fått mycket tid med min ängel. När Gorgeous är hemma så är det pappa för hela slanten men idag har jag fått stå för en del av underhållningen och det har varit helt fantastiskt. Äntligen!!! Vi har inte busat men gjort mycket lugna aktiviteter, sånt som jag klarar av.

I eftermiddag så drar vi iväg mot Forshaga och våra goda vänner där. Ska bli mycket trevligt. Har inte vågat ge något definitivt beslut men som det ser ut nu så är det ju lugnt så vi hoppas på att det håller i sig så vi kommer iväg. Kul för Viktor också att få leka av sig lite! :)
Dock har ju inte jag några kläder att ha på mig känns det som. Det får bli klänningen som jag hade på julafton. Lite tråkigt att ha samma men köper inte en ny klänning som är anpassad för mage nu inte!! Det får helt enkelt vara så!

Hoppas att ni får en underbar nyårsafton! Kram på er!!
RSS 2.0