Stan

Har haft en semesterdag idag. Vi fick besök av Ulliz från Motala igår och hon var kvar tills idag så unnade mig det.

Idag var vi till Mariebergsskogen och invigde den. Mycket trevligt och kommer nog tillbringa några dagar där under sommaren. Vi lunchade där och sedan tog jag en promenad till stan medan Gorgeous och Ulliz tog bilarna. Jag försökte få min ängel att somna men icke!!
Vi gick en sväng på stan. Jag köpte mig en parfym. Har inte haft en parfym hemma sedan i höstas så kände att det var dags att lukta lite gott. Blev en sväng på Polarn också och en vindfleece fick bli med hem.
 

Nu ska jag stryka lite när Gorgeous lägger vår ängel. Sedan blir det soffan en stund och en tidig kväll!

Love, emmsaklemmsa

Morgon...

Sitter vid köksbordet med min underbara ängel! Dock tycker jag att det är på tok för tidigt och vi har redan varit vakna i ca 45 minuter... Gorgeous ligger kvar i sängen, det var hans tur att ha sovmorgon, jag fick ligga kvar igår. Är fortfarande vansinnigt trött! Det har varit ett par intensiva dagar. Eller nej, nu tog jag nog i. I fredags så var vi i Borgvik hos "fafa" och "Ei" på mat och igår var vi i Skåne och åt mat där.
Idag ska vi till PG och Emma och kika på bebis och sedan måste vi handla grejer till Viktor. Han behöver t-shirts och ett par sandaler. Helt plötsligt så var det sommarvärme ute och han blir så varm i sina skor.

Igår när vi kom hem så tok vi ett städtag ute. Sopade av altanen och fram med mattan och utemöblerna. Hur fint som helst blev det. Ändrade om lite det här året så att vi fick med plats för lek. Blev jättebra!! Kommer kanske en bild längre fram...

Sovit som en tok

Jag har sovit som en tok i två dagar och känner att jag är någorlunda på väg tillbaka. Skönt att vara ledig nu i fyra dagar. Ska försöka vila så mycket jag kan under dom dagarna innan det är dags för jobbet igen. Men jobbar bara tre dagar nästa vecka. Har en semesterdag på fredag eftersom vi får besök från Motala.

Nu ska jag se slutet på Criminal minds!

Sjuk

Jag gick hem från jobbet igår, är hemma idag och imorgon också. Är helt slut. Huvudvärk och sådär öm i hårbotten som man kan vara... Har lämna min ängel på förskolan nu, ska vänta på tvättmaskinen och sedan ska jag bädda ner mig och sova ett par timmar. Har sovit bra inatt men är så otroligt sliten!

Hippychick

Eftersom min ängel varit sjuk en del så har vi fått låna en smart grej av våra goda vänner i Forshaga!!
 
En underbar grej när min ängel är "uppig"!!

Mellis

Har varit ensam hemma nästan hela dagen. Har städat huset, fått bort allt grus på uppfarten och tagit en lååång dusch.
Nu blir det mellis framför dumburken med en film tills mina grabbar kommer hem.
 
Mitt favvismellis just nu är en halv burk med Kesella och funlight-saft och cashewnötter. Tack Malene för mellistipsen!!

En jobbig vecka

Min ängel har varit sjuk sedan i måndags natt. Jag har varit hemma tisdag, onsdag och halva torsdag från jobbet. Han är fortfarande inte helt hundra, vägrar att äta något!!!
Det är väl bara att hålla ut men det är jättejobbigt att se ens lilla ängel vara dålig och inte orka nåt. Nu vill jag att det ska vara slut på det här. Vi har haft en (!!) frisk vecka sedan v 6....

Love, emmsaklemmsa

Igen......

Min ängel väckte mig strax före tolv inatt. Jag gick in till honom och när jag ska lägga honom ner och få honom att somna om så får han panik och jag känner att han är varm över hela kroppen. Ja ja, in med honom till vår säng, Gorgeous gick ner för att hämta termometern och mycket riktigt. 38,6. Så idag är jag hemma. Viktor verkar vara piggare så håll tummarna för att det bara var en febertopp inatt.....
Min ängel har hostat en del den senaste tiden och då har vi gett honom Bromhexin, det gav jag honom även inatt.
 
Nu sitter min ängel och äter smörgås eftersom han är inne i en period när han inte vill ha välling. Och nåt måste han ju få i sig, han vaknade strax efter 6 och vi ska äta frukost runt 8. Men får nog skjuta lite på det, han äter en hel del smörgås nu...  Men jag klagar inte, det är skönt att han är såpass pigg så att han äter...

På flykt

Idag är jag och min ängel på flykt hemifrån... Nej då, Gorgeous är sjuk och behöver vila och då passade jag på att ta med min ängel på lite utflykt.

Var hem till Elena, Nisse och Iza först, sedan Bergvik en stund och nu är vi hos mamma. Min ängel ligger ute i vagnen och vilar, han var vaken ända till 13.45 men då somnade han gott i bilen. Det var bara att lyfta över honom till kärran och där har han sovit sen dess. Gott!!


RSS 2.0