Äntligen!!

Idag kom dagen som både jag och Gorgeous bara vågat drömma om. Vår ängel grät inte när vi lämnade honom på förskolan!
Det var en helt underbar känsla när vi såg en kille som såg ganska så nöjd ut när vi stängde dörren. UNDERBART!! Nu gäller det bara att det håller i sig. Hoppas hoppas...

Love, emmsaklemmsa

VAB

Ja, imorgon är det vård av barn, igen... Börjar få lite rutin på det här nu...
Min ängel kräktes igår, Gorgeous har varit hemma med honom idag och imorgon är det min tur. Hoppas att det är färdigt nu så att vi får rutin på livet igen. Men jag har hoppats på det många gånger nu så jag är förberedd på ännu ett bakslag... Men men, vi får se hur det blir.

Har varit på samtal på förskolan idag och det var ett bra samtal. Känns som att det är bra personal, lyhörd. Och bara vi föräldrar kommer ut genom dörren så trivs vår ängel bra och det är det viktigaste!!
 
Jag och min ängel när han var alldeles ny <3

Myskväll med mello

Skapad av Emma sön, mars 13, 2011 16:40:48
Igår så hade jag nära vänner här. Det var tänkt att vi skulle se en Disney-film men det var ju Melodifestivalen så då tittade vi ju självklart på det!!
 
Det var så himla kul att träffa tjejerna. Det går, tyvärr, ganska länge mellan varven och det är inte alltid alla kan ses heller. Igår var det jag, Vivi, Becky och Mli. Och lilla Milo var med såklart!!
Jag missade lite av festivalen eftersom min ängel inte kunde slappna av riktigt. Läggningen tog lång tid och sedan så vaknade han till vid 21.35 (tror jag) och då fick han följa med upp, det gick inte att få honom att somna om. Han var lite butter men till slut så somnade han om på i min famn...

Det var ju Eric Saade som vann. Dessvärre så har jag inte sett hans framträdande en enda gång. Bara bitar av det. Kanske får leta fram det någonstans och kika på det......

Tack för igår tjejer! Jag hade det hur trevligt som helst. Och nu år vi försöka se till att det inte går så länge till nästa gång!!!

Bebis

Igår så var vi en sväng till Forshaga för att titta på lilla Milo som är ganska så ny i den här världen. Vi var välkomna fastän vår lilla ängel inte var på topp.
Vi hade det mycket trevligt, som alltid!!! Milo var så himla fin men av någon anledning så missade vi att ta kort på det lilla underverket så får kanske bjuda på det en annan gång. Grattis till Becky, Magnus och Leo som har fått en ny familjemedlem!!

Idag har jag ju varit på jobbet. När jag klev innanför dörren hemma så var det en ganska glad, men trött och sliten liten kille som mötte mig i dörren. Han har varit relativt fri från feber idag men däremot så har ögonen börjat vätska lite och det kommer gult klet från dom. Inte mycket men lite, lite. Det verkar som att han har åkt på ögoninflammation. Mammas lilla älskling!
Hur sjuk kan en familj bli på så kort tid?? Jag trodde verkligen att vi var klara med sjukdomar på ett tag. Viktor får vara hemma resten av veckan eftersom han är så förkyld och sliten. Gorgeous åker till Sälen på torsdag så jag är hemma torsdag och fredag den här veckan. Efter den här omgången med sjukdom hoppas jag att vi är klara för en tid framöver!

Love, emmsaklemmsa

Gissa vad...

Det började i söndags när vi var till min kusin på kalas. Viktor var på jättebra humör men helt plötslig så blev han ledsen och klängig. Vi åkte hem och då hade han 38 i feber. Under natten steg det till 39,2 som mest och igår var det lite smygfeber, som mest 38 tror jag det var. Om han har feber idag så måste vi ringa VC. Håller tummarna för att det inte är öronen igen....Gissa vad!!! Vi har en sjukling i huset igen! Nu har min ängel feber.

Min mamma är för söt också!! Hon och lillasyster var hemma en sväng i söndags. Visade en gosig mysdress på nätet som jag hade sett på Lindex. Igår när min mamma åkte till Norge så tittade hon in en snabbis, och då hade hon köpt dressen till Viktor. Hon är för go hon!!

Visst är den fin?! Finns hos Lindex

Wallies

Vi har ju målat min ängels rum och ska sätta upp "wallies" (väggklistermärken) istället för att få lite liv...
På Tradera finns det hur mycket som helst till ett billigt pris. Jag blev jätteglad när jag hittade en jättefin med Nalle Puh för 55 kr + frakt 15 kr. Jag var den enda som budade och jag vann! (Hurra!!) Paketet kom fort och allt var frid och fröjd. Men (ständigt detta men) när jag öppnade paketet och vecklar ut min vara så är det fel motiv. Det är Nalle Puh men det är inte rätt motiv, jag har fått ett vintermotiv. Det vill jag inte ha, jag vill ha vårmotivet som jag budade på, vintern är ju snart slut (har jag bestämt!)
Jag har mailat två gånger till säljaren men får inget svar. Får nog bara acceptera att ag får behålla vintermotivet. Tur i oturen är det ju bara 70 kr det handlar om. Det ska jag nog överleva..
 
Den jag budade på..
 
Här är den jag fick. Den är fin men jag vill inte ha vintern!!
 
Några tips, hur gör man när man får fel såhär?? Jag får ju inte tag i säljaren...

Love, emmsaklemmsa

Tokig!!

Min ängel har sovit i sitt eget rum i två nätter och det har gått hur bra som helst. Han har somnat ganska så bra båda kvällarna. Men (tänk att det alltid måste finnas ett men), han har vaknat klockan fem två mornar i rad!!! Han är tokig lillkillen!
Ikväll vet jag en kille som ska få vara vaken ett litet tag extra, får se om det hjälper....

Bilder på hur rummet blev kommer under dagen. Det är inte riktigt klart, ska upp med lite hyllor och sånt...

Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0