Skräms

Vår bebis i magen vet hur man skräms!
Från i lördagskväll har bebisen inte rört sig så mycket som den brukar och igår var det inte mycket till rörelse i min mage. Det rörde sig, men bebisen är ganska så rörlig i vanliga fall så detta skrämde slag på mig! Jag ringde BM imorse och fick en tid kl 13.00 idag. Hon lyssnade och kände och när hon kände så sparkade bebisen lite på henne. SKÖNT!! Allt lät bra och magen var fin och mjuk talade hon om. Alltså inget att oroa sig för. Men mitt hjärta har slagit lite extra fort under dagen idag ändå. Men nu är det lugnt igen.

Har grejat lite ute tillsammans med Gorgeous idag. har flyttat in utemöblerna och rensat lite nere i friggeboden. Kändes skönt att greja lite. Så nu blir det dusch och sedan ska jag hålla Gorgeous sällskap vid hockeyn.

Idag har vi även bokat glögg!! Blossa släpper ju som bekant en ny glögg varje och den här gången ska vi inte missa den! Vi har alltså, för att vara på den säkra sidan, förbokat några flaskor. Dock får inte jag smaka på dom förrän nästa år, men den som väntar på nåt gott...

Love, emmsaklemmsa

HP!

Jag har idag fått ett glädjebesked. Från Försäkringskassan av alla ställen. Trodde inte att man kunde få glada nyheter därifrån men jag har tydligen fel.
Jag har fått min ansökan om havandeskapspenning beviljad!! Jag var helt övertygad om att jag skulle få avslag och att det skulle innebära att jag skulle få jobba till i slutet på november. Men nu får jag alltså gå hem i slutet på oktober. Det känns helt underbart!!

Har varit en ganska så bra dag idag. Slutade tidigt och åkte till stan. Provade lite underkläder på Change och mötte upp Gorgeous. Vi gick ner på Lindex och köpte present till en liten tjej som vi ska och hälsa på i den här veckan hoppas jag på och så köpte sambon lite öl. Han är nämligen borta ikväll och ser på fotboll.
Efter allt detta styrde vi kosan till Forshaga och familjen Lindman-Dahl. Spenderade ett par trevliga timmar där. Fick lite fika och mycket prat. Leo var vaken mycket och var glad, alltid roligt att få lite leenden.

För min del blir det soffan ikväll. Eventuellt ska jag stryka lite men det har blivit ganska sent. Får se hur det blir.

Love, emmsaklemmsa

Arg!

Blir så himla arg!! Skulle köpa mjölk på mitt standardställe i Grums häromdagen. Skulle köpa två stycken 1½ liters. Men vad får jag se?!?! Istället för Milko så fanns det bara Arla 1½ liters mjölk och Milkos 1 liters. Det tycker jag är så himla konstigt. Jag vägrar köpa Arlas mjölk. Inte för att det är något fel på den men för att vi har mjölk som kommer från Värmland. Varför ska vi hålla på och köra en massa mjölk kors och tvärs? Någon mer som råkat ut för samma sak??

Nu blir det duschen!
Love, emmsaklemmsa

Sorry

Ledsen att jag inte har skrivit något här på hela veckan. Jag har haft fullt upp. Det har varit mycket på jobbet och mycket på kvällarna så bloggen har inte varit något som jag har prioriterat. Men tänkte att jag ska skriva lite idag.

Resan till Kroatien har jag skrivit lite om och lagt ut lite bilder. Men jag skriver inte mer om resan här. Jag håller på och lägger ut bilder ut bilder på mitt galleri. Jag kommer att vara mer detaljerad där så den som är mer intresserad av hur resan var får kolla där istället.

Veckan som gått har alltså varit intensiv. Det har varit nåt varje dag. I måndags var vi till barnmorskan, tisdag var mamma och lillasyster på beslk, onsdag var det bebisgrejs-shopping, torsdag kvällsmöte och fredag var det klippning och stan. Idag har vi varit på namngivning och sedan hem till svärmor. Sitter just nu i soffan och tar det lite lugnt. Min kusin och hennes sambo är på väg hit för att säga hej. De har varit i Åmål på konfirmation och ska titta in en snabbis på hemvägen.

Love, emmsaklemmsa

Hemma igen

Vi är hemma igen efter en underbar resa. Orkar dock inte blogga om den idag men lovar att jag ska göra det framigenom. Bjuder istället på några bilder! Det kommer att komma fler bilder på Mina Bilder men inte idag.
Love, emmsaklemmsa

RSS 2.0