Tv

Slappade en hel del tillsammans med min ängel på fm idag. Vilade med honom för även om jag fick sova lite längre så var jag trött och hade huvudvärk. Vi tillbringade två timmar på soffan. Underbart!!!

Efter lunchen promenerade vi till Grums och gick på babycafé. Blev powerwalk på vägen hem, intervaller. Så nu är jag mör i benen. Idag var tredje dagen på rad.

Under kvällen har jag pysslat en hel del och myst med min Gorgeous. Vi landade på tv400 och tittade på Ghost Whisperer. Jag gillar den serien. Vill se den från början. Får se hur det blir med det. Får se vad priset ligger på.


Melinda spelas av Jennifer Love Hewitt. Jag tycker att hon är en väldigt vacker kvinna. Och i serien har hon en underbar klädstil!

Love, emmsaklemmsa

Underbart!

Inatt har jag sovit väldigt dåligt!! Inte bara pga min ängel utan jag har vaknat massor av gånger ändå... Min lilla ängel somnade runt åtta-tiden igår och ville gå upp halv sex imorse. På tok för tidigt!! Försökte få honom att somna om men icke!
Då säger min underbare sambo från sängen: "Men hjärtat. Jag kan gå upp med honom nu så kommer jag och väcker dig strax efter sju innan jag ska åka, så får du sova lite till".
Sagt och gjort, grabbarna gick upp och jag fick sova en stund till. Underbart!!! Tack Gorgeous!
 
Mina killar som jag älskar mer än livet!

Städa

Idag ska jag försöka städa huset. Jag ska också gå en powerwalk på 60 minuter. Den blir nog på eftermiddagen. Det är så himla kallt nu så väntar.
Men som sagt, ska försöka städa huset idag. Får se hur det går. Det beror mycket på min ängels humör. Men hittills verkar han glad så det är positivt.

Love, emmsaklemmsa
RSS 2.0