Klänningar

Jag har den senaste tiden varit väldigt sugen på att ha fler klänningar i min garderob... Detta är bara några stycken från hm som faller mig i smaken. Iaf ser min mentala bild av mig själv i klänningarna bra ut, hur det skulle se ut i verkligheten har jag ingen aning om...
 
Tycker att dom är så himla söta allihopa!! Den svarta skulle jag vilja ha på julafton iår. Med ett fint rött sidenband i midjan... Ja ja, vad är väl en bal på slottet......
Hanna Karlsson
2012-08-07 @ 21:24:19
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Riktigt fina klänningar!

Maria - mamma till Liam ☆
2012-08-08 @ 07:43:10
URL: http://fashionstars.blogg.se

superfina klänningar!

Ja precis det har du rätt i :) sen är det bara bra att han inte är mammig utan gillar pappan en massa också. så får man lite egentid när han kommer hem :)

Melanie
2012-08-08 @ 07:43:18

gillar den turkosa, riktigt snygg! jag är ingen klänning/kjol människa egentligen, men ibland så. Jag trivs bäst i jeans, hoodtröja och converse haha;)

Svar: Jag trivs egentligen mycket bättre i leggins och sånna kläder men jag vill lära mig trivas i klänning då jag tycker att det är så himla fint! :)
emmsaklemmsa

Johanna
2012-08-24 @ 14:45:28
URL: http://passionforpoison.blogg.se

Den turkosa fast i vitt har jag. Jättefin! Älskar den men har tyvärr ej använts så mycket nu i sommar. Men nästa sommar så! =)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0