Blixten-kalas!!

Idag har Viktor haft kalas med några av sina vänner. Han hade bestämt att han ville ha ett Blixten- och Bärgarn-kalas och det fick han. Serpentiner, tallrikar, servetter och godispåsar med Blixten på. Bärgarn var med på nåt hörn men Viktor var nöjd och det var huvudsaken.
 
Han fick en massa småbilar i present, både från filmen Bilar men också från Rorri. Supernöjd, men trött, kille som lekte med bilarna på köksbordet innan det var dags för kvällsmat.
 
Älskade barn! Snart har du funnits hos oss i tre år!! Tiden har varit underbar och den har gått sååå fort!!
 
Jättedåliga bilder jag vet det! Men jag glömde spara dom på telefonen så jag kunde fixa över dm till datorn sen och jag har ingen aning om hur man gör för att skaffa den "riktiga" bilden efter att det redan publicerats på instagram. Ni får helt enkelt vara nöjda med det här. Klänningen jag hade på mig idag var ett fynd från rean på hm.se.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Härligt med kalas!

2012-12-17 @ 08:51:30
URL: http://mizzv.blogg.se
Postat av: Sara

Ja då förstår jag att han var nöjd! :)
...och herregud vad tiden går fort! Vi har också en liten kille här hemma som vill ha en Blixten-tårta till sitt kalas! Det är tydligen nåt magiskt med Blixten och 3-åringar! :)

Svar: Det går på tok för fort!! Det är ju smidigt att man kan köpa färdiga oblater och lägga på tårtan! Viktor var supernöjd är hemma :)
emmsaklemmsa

2012-12-17 @ 13:28:03
URL: http://saaaraaas.blogspot.com
Postat av: Becky

det var ett jättemysigt kalas och KUL att han gillade alla bilarna så mycket :)
Kram kram

Svar: Tack så mycket för att ni kom! Han leker med bilarna hur mycket som helst!! :)
emmsaklemmsa

2012-12-21 @ 17:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0