Oskar 6 månader

Den 1 juli blev Oskar sex månader. Det här inlägget skulle kanske ha blivit skrivet då men så blev det inte. Det kommer nu istället!
 
Oskars första halvår i livet har varit lite turbulent för hans del. Han har har stafylokocker, vattenkoppor och ett antal förkylningar... Dock är han i princip alltid glad och kan bjuda på ett leende!
Han äter som en häst och de senaste siffrorna visade på en kille som är 70,5 cm lång och väger 9950 gram. En riktigt stor kille med andra ord!!!
 
Oskar älskar verkligen sin storebror och studerar honom mer än gärna. De har börjat "leka" med varandra med ljud och skratt. Det är så härligt att se deras samspel!! Viktor har också börjat uppskatta sin lillebror på ett annat sätt när han märker att han får respons.
 
Lillebror har också börjat att så smått ta sig runt. Han rullar obehindrat men han skjuter sig också bakåt och har börjat hitta krypställningen. Han får in knäna under sig så det dröjer nog inte så länge förrän han far runt på golvet han också. Han sitter väldigt stadigt och längre stunder. Ibland drar han iväg åt nåt håll så har fortfarande kuddar omkring honon när han sitter själv.
Oskar älskar att sitta i gåstolen och åka runt efter storebror för att kolla vad han håller på med! <3
 
Oskar har fått två tänder i nederkäken och så som han dreglar skulle det inte förvåna mig om det tittar fram fler tänder snart. Vi byter body ca 2-5 gånger om dagen just nu....
 
 
Älskade unge!! Ser fram emot att se vart livet tar vägen för dig!
Lisa
2012-07-15 @ 18:23:34
URL: http://lisajadeholt.blogg.se

Lilla killen :))

Maria- tvåbarnsmamma
2012-07-15 @ 21:26:50
URL: http://oliverspock.blogg.se

Ja han har verkligen varit med om mycket de första halv året!! Gladfisen :D

Svar: Det har han. Ett under att han är så glad som han är :)
emmsaklemmsa

Maria - mamma till Liam ☆
2012-07-16 @ 08:37:32
URL: http://fashionstars.blogg.se

så stor han börjar bli! :)

Svar: Han blir ju det. Tiden bara springer iväg! :)
emmsaklemmsa




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0