Mammas stora kille!



Eftersom Peter tillbringade natten i Malmö så tänkte jag att Viktor kunde sova tillsammans med mig i vår stora säng. Oskar hade somnat i spjälsängen och Viktor la sig på sin kudde på Peters sida i sängen. Men det gick bara någon minut sedan tittade han på mig och talade om att han inte ville sova i mamma-pappas-säng. Nehe, vart vill du sova då?? I Viktors säng blev svaret. Sagt och gjort!
Han travade iväg till sin säng, somnade där och sov hela natten till kl 5.30. Det gick inte att få honom att somna om så vi tog tidig morgon idag.

Jag och Oskar ska till mormor idag och Vitkor ska till dagis. Oskar har fått vattkoppor så han har inte sovit bra inatt och därför inte jag heller. Hoppas på att kunna få någon timme hemma hos mamma under dagen. Ska också passa på att handla eftersom jag inte kan ta med Oskar in i nån affär.
Melanie
2012-05-09 @ 07:25:35
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

men va skönt! då gör det inget att man får en tidig morgon när han sovit så gott! kruxet när man har två är ju bara att den andre oftast inte har sovit lika bra då, haha;) så typiskt. Hoppas du kan vila lite under dagen. Kram!

Malene
2012-05-09 @ 07:32:27
URL: http://fitnesslifestyle.blogg.se/

Oj har lilleman fått vattenkoppor! Här har vi nu fått veta att Melker har rs-viruset. Dom testar nu även för allergi o astma som kan förvärra sjukdomen.. Är hemma från CSK på prov. De kan ju inte bota rs, så det är bara att kämpa!



Krya på Oskar!

Kram

Becky
2012-05-09 @ 08:42:56

skönt att mammor/ mormödrar finns så man kan åka och ladda lite batterier ibland :)

Maria - mamma till Liam ☆
2012-05-09 @ 10:19:11
URL: http://fashionstars.blogg.se/

åh stora killen! vill sova i egen säng :)

jobbigt med vattkoppor! att de kommit så tidigt

Jennica - mamma till Melwin
2012-05-09 @ 21:43:09
URL: http://mammajennica.blogg.se/

gud vilka underbara bilder i headern!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0